Ανακοινώσεις, Δελτία Τύπου, Ενημέρωση|

Σε χιονισμένο τοπίο ξύπνησαν σήμερα Πέμπτη 2 Απριλίου 2020 οι κάτοικοι στα ορεινά και ημιορεινά της Θέρμης.  Λίγο μετά τις δώδεκα χθες το βράδυ η έντονη χιονόπτωση ξεκίνησε αρχικά στο Λειβάδι και κατά τη διάρκεια της νύχτας επεκτάθηκε στην Περιστερά. Ανοιχτό παραμένει το ορεινό οδικό δίκτυο, ωστόσο οι οδηγοί θα πρέπει να έχουν απαραίτητα μαζί τους αντιολισθητικές αλυσίδες καθώς το ύψος του χινιού είναι 20 πόντοι περίπου.
Εκχιονιστικό μηχάνημα του Δήμου Θέρμης τύπου UNIMAC βρίσκεται από νωρίς το πρωί στο σημείο καθώς η χιονόπτωση σύμφωνα με τις προβλέψεις της ΕΜΥ θα συνεχιστεί έως αργά το μεσημέρι.


Το πρωί στις Κοινότητες Λειβαδίου και Περιστεράς βρέθηκε και ο Δήμαρχος Θέρμης κ. Θεόδωρος Παπαδόπουλος προκειμένου να παρακολουθήσει την πορεία της διαδικασίας αποχιονισμού στην ορεινή περιοχή και συγκεκριμένα τη διάνοιξη όλων των οδών πρόσβασης στο Λιβάδι αλλά και να ενημερωθεί για τυχόν προβλήματα στην ορεινή περιοχή.
Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας – Δήμος Θέρμης και Πολιτική Προστασία ένωσαν για μία ακόμη φορά με επιτυχία τις δυνάμεις τους, για τη διάνοιξη της οδού Βασιλικών – Περιστεράς – Λειβαδίου – Πετροκερασων.


Σε ετοιμότητα θα παραμείνει η αρμόδια Υπηρεσία Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Θέρμης, καθ΄ όλη τη διάρκεια της ημέρας προκειμένου να αντιμετωπιστούν άμεσα οι επιπτώσεις και τα προβλήματα που θα εμφανίζονται στο οδικό δίκτυο του Δήμου μας. Υπενθυμίζεται σε όλους τους δημότες της Θέρμης, πως σε περίπτωση ανάγκης ή εμφάνισης τυχόν προβλημάτων, μπορούν να επικοινωνούν με το Γραφείο Πολιτικής Προστασίας στο 2310478049.

Στα πεδινά του Δήμου Θέρμης έβρεχε όλη τη νύχτα χωρίς ωστόσο να καταγραφούν ιδιαίτερα προβλήματα.


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Comments are closed.

Close Search Window
Μετάβαση στο περιεχόμενο