Ανακοινώσεις, Δελτία Τύπου, Εκδηλώσεις|

a-summit2018_14-1200x800Σημαντικές ευκαιρίες για προβολή, αναζήτηση επενδυτών, καινοτόμα προγράμματα καθώς και για συναντήσεις και συνεργασίες, αποτελούν δύο εκδηλώσεις για νεοφυείς επιχειρήσεις στο Ντύσσελντορφ, της Γερμανίας τον Φεβρουάριο και τον Απρίλιο του 2019 σύμφωνα με ανακοίνωση της Γενικής Γραμματείας Νέας Γενιάς & δια Βίου Μάθησης. Η πρόσκληση είναι ανοιχτή για όλες τις νεοφυείς επιχειρήσεις του δήμου μας, ενώ η πρώτη εκδήλωση είναι η Digital Demo Day και πραγματοποιείται την 7η Φεβρουαρίου 2019. Από τους Γερμανούς διοργανωτές δίδεται η δυνατότητα σε ελληνικές νεοφυείς επιχειρήσεις να έχουν δικό τους, διακριτό χώρο ,εφόσον συμμετάσχουν περισσότερες από πέντε εταιρείες. Για λεπτομέρειες σχετικά με την εκδήλωση, οι ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις μπορούν να ενημερωθούν στο https://digihub.de/en/veranstaltungen/ddd2019 .

Η δεύτερη εκδήλωση είναι η Start Up Woche, Enterprise Europe Network, 5-12.04.2019, στην οποία θα φιλοξενηθεί μεγάλος αριθμός εταιρειών και αποτελεί σημαντική ευκαιρία για πραγματοποίηση επαφών και διμερών συναντήσεων. Λεπτομέρειες για το πρόγραμμα και τις δράσεις της εκδήλωσης στο https://www.startupwoche-dus.de/en/ .

Στην περίπτωση θετικού ενδιαφέροντος και για το συντονισμό των ελληνικών συμμετοχών, οι επιχειρήσεις μπορούν να επικοινωνήσουν με το Γραφείο Εμπορικών Υποθέσεων του Γενικού Προξενείου της Ελλάδας στο Ντύσσελντορφ.

ΓΕΝΙΚΟ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟ ΝΤΥΣΣΕΛΝΤΟΡΦ
ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ: +49211 6878500

 


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Comments are closed.

Close Search Window