Ανακοινώσεις, Δελτία Τύπου, Ενημέρωση|

Σύσσωμες οι αρχές του τόπου που παραβρέθηκαν στην εκδήλωση κοπής της Πρωτοχρονιάτικης πίτας των εθελοντών Πολιτικής Προστασίας Μίκρας του Δήμου Θέρμης εξέφρασαν τις ευχαριστίες τους στους ανθρώπους που συνεχίζουν ακούραστα την πολύτιμη προσφορά στους συνδημότες μας και τον τόπο καθώς επίσης και για το αξιόλογο έργο τους προς το κοινωνικό μας σύνολο.
Η ομάδα των Εθελοντών Πολιτικής Προστασίας πραγματοποίησε την καθιερωμένη κοπή της Βασιλόπιτας την περασμένη Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2019, σε μία όμορφη και φιλική ατμόσφαιρα, παρουσία εκπροσώπων των τοπικών αρχών αλλά και άλλων εθελοντικών ομάδων.

Τόσο η Αντιπεριφερειάρχης κ. Βούλα Πατουλίδου,  όσο και οι Αντιδήμαρχοι Θέρμης κ.κ. Βασίλειος Μουστάκας, Στέλιος Αποστόλου, Απόστολος Τσολάκης, Σωκράτης Σαμαράς και Στέλιος Γκιζάρης έκαναν ιδιαίτερες αναφορές στο πλαίσιο της εκδήλωσης,  στην πολύτιμη συνδρομή των εθελοντών μας χάρη στην οποία όπως τονίστηκε πετυχαίνουμε  όλοι μαζί,  να αντιμετωπίζουμε ακραίες και δύσκολες καταστάσεις, αλλά και να δίνουμε ταυτόχρονα  ένα σημαντικό μήνυμα στους δημότες μας, γύρω από την αξία της συμμετοχής, της συνεργασίας και του εθελοντισμού.

Αναμφισβήτητα οι εθελοντές Προστασίας του Δήμου μας αναπτύσσουν έντονη δραστηριότητα, στηριζόμενοι στις αρχές  της αμοιβαιότητας και της αλληλεγγύης. Είναι ανεκτίμητη η προσφορά τους, στην αντιμετώπιση εκτάκτων αναγκών και η παροχή βοήθειας της Ομάδας σε κάθε είδους καταστροφή. Εκπληρώνουν τον πιο σημαντικό ίσως ρόλο απέναντι στην τοπική κοινωνία,  προσφέροντας ανιδιοτελές έργο με ανθρωπισμό και κοινωνική ευαισθησία, μέσα από δύσκολες συνθήκες, δείχνοντας αυταπάρνηση και αυτοθυσία, σημειώθηκε χαρακτηριστικά μεταξύ άλλων στο πλαίσιο της εκδήλωσης.

Ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Συντήρησης – Αυτεπιστασίας και Πολιτικής Προστασίας Θέρμης κ. Βασίλειος Μουστάκας στάθηκε με έμφαση στο ηχηρό  μήνυμα ευαισθητοποίησης προς  όλους τους πολίτες που στέλνουν οι εθελοντές μας ώστε ο καθένας ξεχωριστά να αναλάβει πιο ενεργό κοινωνικό ρόλο.

Κατά την εκδήλωση των Εθελοντών Πολιτικής Προστασίας Μίκρας πραγματοποιήθηκε και η απονομή πιστοποιήσεων, βεβαιώσεων και ευχαριστήριων στα μέλη της Ομάδας.
Παρόντες στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Εθελοντικής Ομάδας Μίκρας ήταν επίσης αρκετοί Δημοτικοί σύμβουλοι της Θέρμης, ο Πρόεδρος του Νομικού Προσώπου του Δήμου Θέρμης κ. Πασχάλης Αναγνώστου, ο Διοικητής της Τροχαίας Θέρμης κ. Καρασαββίδης, η Διοικήτρια του Γ.Ν. Γενηματάς κ. Μένη Τσούγκα καθώς και οι πρόεδροι των Δημοτικών Κοινοτήτων Καρδίας και Τριλόφου κ.κ Ιωακείμ Τρικαλιάρης και Κατερίνα Λιόλιου αντίστοιχα.

 


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Αφήστε μια απάντηση

Close Search Window