ΣΥΝΤΟΜΕΥΣΕΙΣ:

laikh kalhΕπανακαθορίζονται οι όροι και οι προϋποθέσεις για την άσκηση εμπορικών δραστηριοτήτων σε ανοιχτό χώρο (υπαίθριο εμπόριο) με το νέο Νόμο 4497/2017(ΦΕΚ 171/Α΄/13-11-2017), που ψηφίστηκε από τη Βουλή, σχετικά με την «Άσκηση υπαίθριων εμπορικών δραστηριοτήτων, τον εκσυγχρονισμό της επιμελητηριακής νομοθεσίας και άλλες διατάξεις».


Ο Δήμος Θέρμης και ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Πρασίνου – Περιβάλλοντος και Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Στέλιος Γκιζάρης, αναλαμβάνουν πρωτοβουλία ενημέρωσης των παραγωγών του Δήμου μας, σε ότι αφορά στο νέο καθεστώς λειτουργίας των Λαϊκών Αγορών καθώς και της διαδικασίας έκδοσης, ανανέωσης και θεώρησης των αδειών των παραγωγών Λαϊκών Αγορών.

laikh agora genikh
Ειδικότερα, με το νέο νόμο οι παραγωγοί – πωλητές που διαθέτουν τα προϊόντα τους στις λαϊκές αγορές και έχουν έδρα γεωργικής εκμετάλλευσης στο Δήμο Θέρμης, για την ανανέωση, θεώρηση, έκδοση άδειας για τις λαϊκές αγορές θα απευθύνονται πλέον αποκλειστικά στη Διεύθυνση Λαϊκών Αγορών της Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης, που βρίσκεται στην οδό 26ης Οκτωβρίου (περιοχή ΦΙΞ, Θεσσαλονίκη), καθώς καταργείται η έκδοση των βεβαιώσεων τριμελούς επιτροπής (παραγωγικά) από τους Δήμους της Μ.Ε. Θεσσαλονίκης, και άρα από το Δήμο Θέρμης. Για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία σχετικά με το τι ισχύει στο εξής, οι παραγωγοί του Δήμου μας, μπορούν να επικοινωνούν με το Γραφείο Αγροτικής Παραγωγής και Ανάπτυξης του Δήμου Θέρμης στα Βασιλικά και το τηλ.: 296330032,  καθημερινά από τις 08:00 π.μ. έως 02:00 μ.μ.


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Comments are closed.

Μετάβαση στο περιεχόμενο