Ανακοινώσεις, Δελτία Τύπου, Ενημέρωση|

athlitiko 1Συνεχίζεται η προσπάθεια δημιουργίας λειτουργικών κλειστών γυμναστηρίων με σειρά βελτιωτικών εργασιών, οι οποίες επικεντρώθηκαν κυρίως σε αντικατάσταση λαμπτήρων και προβολέων, ελαιοχρωματισμούς, τοποθέτηση περιμετρικού φωτισμού σε ποδοσφαιρικά γήπεδα, αντικατάσταση καθισμάτων παικτών στους πάγκους των γηπέδων, που πραγματοποιήθηκαν το προηγούμενο χρονικό διάστημα, σε πολλά κλειστά και ανοιχτά Αθλητικά Κέντρα του Δήμου Θέρμης από τη Δημοτική Κοινωφελής  Επιχείρηση Πολιτισμού και Αθλητισμού. Παράλληλα την εβδομάδα που διανύουμε πραγματοποιούνται εκτεταμένες εργασίες ελαιοχρωματισμού και συντήρησης στις αίθουσες του Πολιτιστικού Κέντρου Θέρμης, όπου φιλοξενούνται τοπικοί Πολιτιστικοί Σύλλογοι καθώς και πληθώρα δραστηριοτήτων της ΔΕΠΠΑΘ.

Πρόκειται για σειρά παρεμβάσεων που είτε ολοκληρώθηκαν, είτε έχουν προγραμματιστεί για τις επόμενες ημέρες. Αναλυτικά οι ηλεκτρολογικές παρεμβάσεις πραγματοποιήθηκαν το περασμένο χρονικό διάστημα: στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο του Νέου Ρυσίου, στο γήπεδο ποδοσφαίρου της Δημοτικής Κοινότητας Πλαγιαρίου όπου αποκαταστάθηκε σοβαρή βλάβη στον κεντρικό πίνακα του γηπέδου, τοποθέτηση περιμετρικού φωτισμού στο 4ο Δημοτικό Σχολείο Θέρμης έξω από το χώρο του γηπέδου, τοποθέτηση περιμετρικού φωτισμού επίσης και στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο (ΔΑΚ) Πλαγιαρίου.
Παράλληλα ολοκληρώθηκε η τοποθέτηση ειδικής περίφραξης στο γήπεδο Άρσης Βαρών, που όπως είναι γνωστό λειτουργεί σε διπλανό χώρο, πλησίον του ΔΑΚ Θέρμης καθώς και η ολοκληρωμένη παρέμβαση διαχωρισμού των αποδυτηρίων εντός του γηπέδου, σε ανδρών και γυναικών, με ειδική κατασκευή.
Το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα προγραμματίζεται η αντικατάσταση των φθαρμένων καθισμάτων στους πάγκους των ομάδων και των αναπληρωματικών παικτών στο γήπεδο ποδοσφαίρου του Πλαγιαρίου καθώς και εκτεταμένες παρεμβάσεις ελαιοχρωματισμών σε όλα τα Κέντρα Πολιτισμού σε κάθε Δημοτική και Τοπική Κοινότητα του Δήμου Θέρμης.

athlitiko 2
Παράλληλα με όλα όσα προαναφέρθηκαν, ο προγραμματισμός και σχεδιασμός της Δημοτικής Κοινωφελούς  Επιχείρησης Πολιτισμού και Αθλητισμού για τους επόμενους μήνες, περιλαμβάνει καθαρισμούς  όλων των χώρων των γηπέδων, εργασίες γενικής μόρφωσης του εδάφους, συντήρηση των εστιών ποδοσφαίρου, συνεχείς εργασίες από σιδερά του Δήμου, όπου κρίνεται απαραίτητο, αντικατάσταση λαμπτήρων και ελαιοχρωματισμούς κλειστών Αθλητικών Πολιτιστικών Κέντρων .
“Επιδιώκουμε την καλύτερη δυνατή συντήρηση και βελτίωση των Αθλητικών εγκαταστάσεων του Δήμου μας, με ιεράρχηση προτεραιοτήτων και προγραμματισμό, ικανοποιώντας αιτήματα συνδημοτών μας, με στόχο την αποδοτικότερη λειτουργία όλων των αθλητικών μας χώρων, αλλά και  την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των αναγκών αθλητών και θεατών. “Θέλουμε περισσότερες επιλογές για την άθληση και την ψυχαγωγία προς όλους τους δημότες μας, εξασφαλίζοντας λειτουργικές αθλητικές εγκαταστάσεις στο σύνολο του Δήμου Θέρμης, με τη σωστή και έγκαιρη συντήρησή τους, που αποτελούν διαχρονικά πρώτη προτεραιότητά μας”, αναφέρει μεταξύ άλλων σε δηλώσεις του ο Αντιπρόεδρος της ΔΕΠΠΑΘ κ. Νικόλαος Λαγός.

Αφήστε μια απάντηση

Close Search Window