ΣΥΝΤΟΜΕΥΣΕΙΣ:

Σε θέσπιση των προδιαγραφών για την εύρυθμη λειτουργία και χρήση των κοινόχρηστων χώρων προχωρά ο Δήμος Θέρμης. Για το σκοπό αυτό, ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Θέρμης, Σωτήρης Βογιατζής, καλεί τους κατοίκους της Θέρμης και του Τριαδίου σε ανοιχτή συζήτηση με θέμα τον Κανονισμό Λειτουργίας Κοινόχρηστων Χώρων τη Δευτέρα 2/11 στις 18:00 στην Αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Πολιτιστικού Κέντρου Θέρμης.

Ο κανονισμός έχει ως αντικείμενο:
1. Την θέσπιση προδιαγραφών και κανόνων για την εύρυθμη λειτουργία και χρήση των κοινόχρηστων χώρων του Δήμου Θέρμης (πλατειών, πεζοδρομίων, πεζόδρομων και λοιπών κοινόχρηστων χώρων).
2. Την ασφάλεια, προστασία και άνεση της κίνησης των πεζών, χωρίς εμπόδια σε όλη την επιφάνεια των κοινοχρήστων χώρων καθώς και την απρόσκοπτη χρήση τους από άτομα με ειδικές ανάγκες (αναπηρία) και από άτομα που σύρουν παιδικά και βρεφικά καρότσια .
3. Την βελτίωση της αισθητικής εικόνας και λειτουργικότητας των κοινόχρηστων χώρων.
4. Την ελεύθερη, άμεση και συνεχή διάθεση των κοινοχρήστων χώρων από τους πολίτες του Δήμου.
5. Την ενδυνάμωση της εμπορικής κίνησης με την οργανωμένη παρουσίαση των κοινόχρηστων χώρων.
Η συζήτηση θα αφορά την λειτουργία των κοινόχρηστων χώρων των οικισμών Θέρμης και Τριαδίου και θα γίνει πάνω στο προσχέδιο του κανονισμού, το οποίο επισυνάπτεται.


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Comments are closed.

Μετάβαση στο περιεχόμενο