Ανακοινώσεις, Δελτία Τύπου, Ενημέρωση|

κουνουπιαΌπως είναι γνωστό, οι πολύ ασταθείς καιρικές συνθήκες που επικρατούν αυτή την εποχή με τις υψηλές θερμοκρασίες, ευνοούν την εκκόλαψη κουνουπιών.
Ο Δήμος Θέρμης συνεχίζοντας την οργανωμένη καταπολέμηση των κουνουπιών και στο πλαίσιο του έργου της επίγειας καταπολέμησης κουνουπιών στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, ενημερώνει τους δημότες πως την εβδομάδα από 20/07/2015 έως 24/07/2015, συνεργεία της αναδόχου εταιρείας θα βρίσκονται στον οικισμό Τριαδίου για τον έλεγχο των εστιών αναπαραγωγής κουνουπιών που βρίσκονται στις αυλές των οικιών. Οι εφαρμογές πραγματοποιούνται αποκλειστικά εντός βόθρων ή στάσιμων υδάτων και δεν εγκυμονούν κανέναν απολύτως κίνδυνο για ανθρώπους, κατοικίδια ή άλλους οργανισμούς πλην των προνυμφών κουνουπιών.
Υπενθυμίζουμε τέλος, ότι λειτουργεί τηλεφωνική γραμμή επικοινωνίας χωρίς χρέωση στον αριθμό 800 11 244 24, προκειμένου να παρέχονται πληροφορίες και να αναφέρονται τοπικά προβλήματα όχλησης κουνουπιών.
Η γραμμή λειτουργεί καθημερινά από τις 9:00 έως τις 17:00.


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Αφήστε μια απάντηση

Ανακοινώσεις|

konopoktonia.mediumΣτο πλαίσιο του έργου της επίγειας καταπολέμησης κουνουπιών στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας την εβδομάδα από 13/07/2015 έως 18/07/2015, συνεργεία της εταιρείας Οικοανάπτυξη Α.Ε. θα βρίσκονται στον Δήμο σας και συγκεκριμένα στους οικισμούς του Τριλόφου και Πλαγιαρίου για τον έλεγχο των εστιών αναπαραγωγής κουνουπιών που βρίσκονται στις αυλές των οικιών. Οι εφαρμογές πραγματοποιούνται αποκλειστικά εντός βόθρων ή στάσιμων υδάτων και δεν εγκυμονούν κανέναν απολύτως κίνδυνο για ανθρώπους, κατοικίδια ή άλλους οργανισμούς πλην των προνυμφών κουνουπιών. Υπενθυμίζουμε ότι λειτουργεί τηλεφωνική γραμμή επικοινωνίας χωρίς χρέωση στον αριθμό 800 11 244 24, προκειμένου να παρέχονται πληροφορίες και να αναφέρονται τοπικά προβλήματα όχλησης κουνουπιών.
Η γραμμή λειτουργεί καθημερινά από 9:00 έως 17:00 . Το  πρόγραμμα κίνησης των συνεργείων έχει ως εξής: (περισσότερα…)


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Αφήστε μια απάντηση

Close Search Window