Ανακοινώσεις, Δελτία Τύπου, Ενημέρωση|

Παρουσίαση των πρώτων μελετών οι οποίες εκπονούνται αυτήν την περίοδο και αφορούν την κατασκευή του νέου πολιτιστικού κέντρου Ταγαράδων, έγινε χθες Τρίτη 23 Φεβρουαρίου, από τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου, εκπρόσωπο της ομάδας των μελετητών, προς τα μέλη του τοπικού συμβουλίου, παρουσία του δημάρχου Θεόδωρου Παπαδόπουλου. Ο μελετητής παρουσίασε τα προσχέδια στα οποία προβλέπεται ανάπτυξη των κτιριακών εγκαταστάσεων σε δύο κύρια επίπεδα, με αίθουσα πολλαπλών χρήσεων, αίθουσα χορού, αίθουσες μουσικής, εικαστικών κ.ο.κ.

Ο δήμαρχος, η πρόεδρος της Δημοτικής Επιχείρησης Πολιτισμού Περιβάλλοντος και Αθλητισμού δήμου Θέρμης Αθηνά Παπαδάκη, ο πρόεδρος του τοπικού συμβουλίου Δημήτρης Καλαθάς και τα μέλη του, προέβησαν σε μια σειρά παρατηρήσεων με σκοπό τη βελτίωση της λειτουργικότητας των κτιριακών εγκαταστάσεων οι οποίες θα ενσωματωθούν στο επόμενο στάδιο της εκπόνησης των οριστικών μελετών. Στην παρουσίαση παρέστη και ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Σπύρος Γαντάς.

Η κατασκευή του νέου πολιτιστικού κέντρου πρόκειται να γίνει σε δημοτικό οικόπεδο, πλησίον του γηπέδου και στόχο έχει να στεγάσει εκεί όλες τις δράσεις της ΔΕΠΠΑΘ (τμήματα ωδείου, εικαστικών, χορού, παιδικής χορωδίας και χορωδίας ενηλίκων), καθώς και του Μορφωτικού Εκπολιτιστικού Συλλόγου Ταγαράδων.


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Comments are closed.

Close Search Window
Μετάβαση στο περιεχόμενο