ANEMOI 1Πτώσεις δένδρων, πυλώνων της ΔΕΗ , μετακινήσεις κάδων και διακοπές ρεύματος σε αρκετές Δημοτικές Κοινότητες , καθώς επίσης και μικροκαταστροφές σε καλλιέργειες, προκάλεσε η επέλαση της «Ιοκάστης» το Σαββατοκύριακο και στο Δήμο Θέρμης. Χιονοπτώσεις μικρής έκτασης και διάρκειας σημειώθηκαν στον ορεινό όγκο του Δήμου, χωρίς ωστόσο να δημιουργηθούν προβλήματα στην κυκλοφορία των οχημάτων. Από τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα συνεργεία του Δήμου κλήθηκαν να αποκαταστήσουν μικροπροβλήματα με πτώσεις δέντρων, σε Βασιλικά και Νέα Ραιδεστό, αποτέλεσμα των θυελλωδών ανέμων που έπνεαν τα τελευταία 24ωρα.Χθες Κυριακή 11 Φεβρουαρίου 2018, συνεργεία της Δημόσιας Επιχείρησης Ηλεκτρισμού, προχώρησαν στην αποκατάσταση ή ακόμη και αντικατάσταση όπου κρίθηκε απαραίτητο, πυλώνων της, που είτε σημείωσαν επικίνδυνη κλήση είτε και έπεσαν εξαιτίας των δυνατών ανέμων. Οι περισσότερες καταστροφές σε πυλώνες της ΔΕΗ σημειώθηκαν στη Δημοτική Κοινότητα Ταγαράδων και στα Βασιλικά.
Υπάλληλοι της Διεύθυνσης Πρασίνου τις πρώτες πρωινές ώρες κλάδεψαν και επανέφεραν μεγάλο δένδρο που είχε γύρει στο Κεντρικό Πάρκο της Δημοτικής Κοινότητας Νέας Ραιδεστού, επί της παλαιάς εθνικής οδού Πολυγύρου, ενώ πτώσεις μικρότερων δένδρων σημειώθηκαν και στα κοιμητήρια της περιοχής.
Επιπλέον, πτώσεις δένδρων μικρής έκτασης είχαμε τέλος και στη Δημοτική Κοινότητα Βασιλικών τα οποία επίσης απομακρύνθηκαν άμεσα και χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα.

ANEMOI 3
Οι θυελλώδεις άνεμοι προκάλεσαν και μετακινήσεις μεγάλου αριθμού κάδων απορριμάτων και Ανακύκλωσης σε όλη την έκταση του Δήμου Θέρμης, αλλά στην περιοχή της Φιλοθέης το φαινόμενο ήταν έντονο. Συνεργεία της υπηρεσίας Καθαριότητας φρόντισαν για την επαναφορά τους στην αρχική τους θέση , σε όλη την έκταση του Δήμου μας.
Καταστροφές μικρής έκτασης σημειώθηκαν τέλος και σε καλλιέργειες , ενώ παρατηρήθηκαν και παρατεταμένες διακοπές ρεύματος σε αρκετές περιοχές του Δήμου που σταδιακά μέχρι και νωρίς σήμερα το πρωί αποκαταστάθηκαν. Οι χιονοπτώσεις που σημειώθηκαν στα ορεινά του Δήμου, ήταν μικρής έκτασης και διάρκειας, χωρίς να δημιουργήσουν προβλήματα στην κίνηση των οχημάτων στο ορεινό επαρχιακό δίκτυο.

 


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Comments are closed.

Close Search Window
Μετάβαση στο περιεχόμενο