Συνεχίζεται η προσπάθεια δημιουργίας λειτουργικών κλειστών γυμναστηρίων με σειρά βελτιωτικών εργασιών, οι οποίες επικεντρώθηκαν κυρίως σε αντικατάσταση λαμπτήρων και προβολέων, τοποθέτηση περιμετρικού φωτισμού σε κλειστά γυμναστήρια σχολικών μονάδων, και υδραυλικές εργασίες στα Κέντρα Πολιτισμού των Τοπικών και Δημοτικών Κοινοτήτων,όπου φιλοξενούνται τοπικοί Πολιτιστικοί Σύλλογοι καθώς και πληθώρα δραστηριοτήτων παράδοσης και πολιτισμού του Δήμου μας, από τη Δημοτική Κοινωφελής  Επιχείρηση Πολιτισμού και Αθλητισμού.
Πρόκειται για σειρά παρεμβάσεων που είτε ολοκληρώθηκαν, είτε έχουν προγραμματιστεί για τις επόμενες ημέρες.

Αναλυτικά οι ηλεκτρολογικές παρεμβάσεις πραγματοποιήθηκαν το τελευταίο χρονικό διάστημα στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Βασιλικών καθώς και στην αίθουσα πάλης του ΔΑΚ Θέρμης.
Συνεργεία της ΔΕΠΠΑΘ επιμελήθηκαν και την αντικατάσταση των λαμπτήρων στο κλειστό γυμναστήριο του 1ου Λυκείου Θέρμης, προκειμένου να προετοιμαστεί κατάλληλα και να είναι έτοιμο να υποδεχτεί το Σαββατοκύριακο το τουρνουά Πινκ – Πόνκ, ενώ παράλληλα τοποθέτησαν νέους προβολείς περιμετρικά του κλειστού γυμναστηρίου του 4ου Δημοτικού Σχολείου Θέρμης.

Ωστόσο, εκτεταμένες υδραυλικές παρεμβάσεις πραγματοποιούνται το τελευταίο χρονικό διάστημα σε όλα τα Κέντρα Πολιτισμού σε κάθε Δημοτική και Τοπική Κοινότητα του Δήμου Θέρμης.
Ήδη ολοκληρώθηκε η αντικατάσταση βρυσών και η ανανέωση των υδραυλικών στα Κέντρα Πολιτισμού Θέρμης, Νέου Ρυσίου, Πλαγιαρίου και Τριλόφου.
“Επιδιώκουμε την καλύτερη δυνατή συντήρηση και βελτίωση των Αθλητικών εγκαταστάσεων του Δήμου μας, ικανοποιώντας αιτήματα συνδημοτών μας, με στόχο την αποδοτικότερη λειτουργία όλων των αθλητικών μας χώρων, αλλά και  την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των αναγκών αθλητών και θεατών. Στόχος αλλά και σταθερή επιδίωξη της Δημοτικής Αρχής Θέρμης είναι η δημιουργία περισσότερων επιλογών για την άθληση και την ψυχαγωγία προς όλους τους δημότες μας, φροντίζοντας για τη δημιουργία λειτουργικών αθλητικών εγκαταστάσεων στο σύνολο του Δήμου Θέρμης, με τη σωστή και έγκαιρη συντήρησή τους”, αναφέρει μεταξύ άλλων σε δηλώσεις του ο Αντιπρόεδρος της ΔΕΠΠΑΘ κ. Νικόλαος Λαγός.


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Comments are closed.

Close Search Window
Μετάβαση στο περιεχόμενο