Ανακοινώσεις, Δελτία Τύπου, Ενημέρωση|

Φορώντας το πιο όμορφο χαμόγελό τους, τα παιδιά του 3ου Νηπιαγωγείου Θέρμης, έψαλλαν τα Χριστουγεννιάτικα κάλαντα και γιορτινές μελωδίες στο Δήμαρχο κ. Θεόδωρο Παπαδόπουλο και τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο Παιδείας – Δια Βίου Μάθησης Πολιτισμού και Νέας Γενιάς κ. Στέλιο Αποστόλου, συνοδευόμενα από τις δασκάλες τους και την Προϊσταμένη κ. Γεωργία Λιάπη.
Δεκάδες παιδικές φωνούλες και αστείρευτα χαμόγελα επισκέφθηκαν το Δημαρχείο σήμερα Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου 2018 , προκειμένου ψάλλουν τα κάλαντα Δήμαρχο και να ανταλλάξουν ευχές μαζί του, προσφέροντάς του  ξεχωριστά δώρα που επιμελήθηκαν τα ίδια τα παιδιά με τη βοήθεια του εκπαιδευτικού προσωπικού του νηπιαγωγείου.

Τα παιδιά υποδέχθηκε ο Δήμαρχος κ. Παπαδόπουλος στο γραφείο του, τα οποία άριστα προετοιμασμένα, φορώντας κόκκινους αλλά και πολύχρωμους σκούφους και κρατώντας τριγωνάκια, τραγούδησαν τα κάλαντα και χάρισαν το πιο ζεστό χαμόγελό τους στο Δήμαρχο προσφέροντάς του μάλιστα ένα άλμπουμ με ζωγραφιές και ευχές όλων των παιδιών, το ημερολόγιο του σχολείου τους και ένα πρωτότυπο χριστουγεννιάτικο διακοσμητικό με τη ζωγραφιά της Παναγιάς μας.

Ο Δήμαρχος Θέρμης κ. Θεόδωρος Παπαδόπουλος συζητώντας με τα παιδιά τους εξήγησε το πραγματικό νόημα της γιορτής των Χριστουγέννων λέγοντας χαρακτηριστικά :
“Χριστούγεννα είναι οι άνθρωποι που έχουν ζεστές και ειλικρινές στιγμές, είναι η αλληλοβοήθεια, η αληθινή φιλία, η αγάπη και η οικογένεια μας, Είναι ο κύκλος της αγάπης και η ευτυχία, ακόμη και στη μεγαλύτερη δυσκολία. Το χαρμόσυνο μήνυμα της γέννησης του Θεανθρώπου σημαίνει αγάπη για το συνάνθρωπο, το φίλο, τον αδελφό και την οικογένεια. Σας εύχομαι το Άγιο φως των Χριστουγέννων να φωτίσει τις καρδιές σας με αγάπη” σημείωσε ο Δήμαρχος Θέρμης και αφού ευχαρίστησε τους μικρούς μαθητές του 3 ου Νηπιαγωγείου και τις δασκάλες τους, γι αυτή την όμορφη πρωτοβουλία, προσέφερε σε όλους παραδοσιακά κεράσματα και σοκολατάκια.
Η ευχάριστη πρωινή έκπληξη στο γραφείο του Δημάρχου Θέρμης ολοκληρώθηκε με την ευχή οι Άγιες μέρες των Χριστουγέννων να φέρουν στις καρδιές όλων το φως της Θείας γέννησης και την αγάπη για τον συνάνθρωπο και ο Άγιος Βασίλης να εκπληρώσει τις ευχές όλων.


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Comments are closed.

Close Search Window
Μετάβαση στο περιεχόμενο