ΣΥΝΤΟΜΕΥΣΕΙΣ:

lefkh nyxta skapasth kalhΑπόλυτα επιτυχημένη ήταν η φετινή “Λευκή Νύχτα” στην αγορά της Θέρμης, μία όμορφη γιορτή που κατάφερε να ενισχύσει σημαντικά φέτος την τοπική μας αγορά και να σκορπίσει χαμόγελα αισιοδοξίας στους Επαγγελματίες – Εμπόρους του Δήμου Θέρμης. Ήταν ένα όμορφο εορταστικό  “πανηγύρι”, με  χρώματα και μουσικές, όπως υποστήριξε ο εμπορικός κόσμος της Θέρμης, που συγκέντρωσε το ενδιαφέρον εκατοντάδων κατοίκων της περιοχής μας αλλά και επισκεπτών, στέλνοντας μήνυμα αισιοδοξίας στην αγορά και μεταφέροντας το γιορτινό κλίμα των Χριστουγέννων σε μικρούς και μεγάλους.

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της Ένωσης Επαγγελματιών και Εμπόρων του Δήμου Θέρμης, ιδιαίτερα αυξημένη ήταν η κίνηση, στο πλαίσιο της φετινής “Λευκής Νύχτας”, στα Εμπορικά καταστήματα ένδυσης και υπόδησης, καθώς επίσης τα παιδικά ρούχα και τα Αξεσουάρ που κινήθηκαν σε πολύ υψηλά επίπεδα. Επίσης αυξημένη ήταν η κίνηση και στα κέντρα εστίασης , αναψυχής και διασκέδασης. Την ικανοποίησή τους για τη φετινή μεγάλη επιτυχία και το αποτέλεσμα της τρίτης Λευκής Νύχτας του Δήμου μας, εξέφρασαν οι έμποροι και επαγγελματίες της πόλης, που το βράδυ του περασμένου Σαββάτου είδαν την πόλη να κινείται σε «εορταστικούς» ρυθμούς, να σφύζει από ζωή και να δίνει οικονομική ανάσα στην αγορά μας.
Η επιτυχία της ¨Λευκής Νύχτας” δεν αιφνιδίασε τους επαγγελματίες μας, αφού έχοντας την εμπειρία των δύο προηγούμενων ετών αντίστοιχης γιορτής, ήξεραν ότι ο κόσμος θα στηρίξει αυτή την ωραία προσπάθεια, η οποία ήταν πιο «πλούσια» και καλύτερα οργανωμένοι από κάθε άλλη φορά.

lefkh nyxta momogeroi skepasthlefkh nyxta mageirematalefkh nyxta dromos

Ιδιαίτερα, κατά τη “Λευκή νύχτα” που πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σάββατο 16 Δεκεμβρίου, για τρίτη φορά φέτος από την Ένωση Επαγγελματιών Εμπόρων Θέρμης, συμμετέχοντας ενεργά για άλλη μία χρονιά στις Χριστουγεννιάτικες εορταστικές εκδηλώσεις που διοργανώνει η ΔΕΠΠΑΘ, η αγορά στο Δήμο Θέρμης λειτούργησε και το απόγευμα του Σαββάτου , από τις 19.00 έως τις 24.00. Τους  εκατοντάδες επισκέπτες περίμεναν μεγάλες προσφορές σε όλες τις επιχειρήσεις – εμπορικά – υπηρεσίες – κομμωτήρια – κέντρα αισθητικής – ψητοπωλεία – αναψυκτήρια – καφέ – μπαρ – ταβέρνες – ουζερί . Σε όλες τις εμπορικές μας γειτονιές από νωρίς το απόγευμα είχαν τοποθετηθεί τραπεζάκια με κεράσματα για τους επισκέπτες – καταναλωτές, ενώ ξυλοπόδαροι, Αη – Βασίληδες και τάρανδοι κινούνταν στους δρόμους της αγοράς της Θέρμης.

lefkh nyxta 6xylododarow paidakiaxylopodaros teleiaΠολυπληθής ομάδα του σχολείου της φύσης έκανε την έναρξη των εκδηλώσεων. Μουσικές μπάντες όπως οι Μομόγεροι της Κατερίνης από το Σωματείο Παναγία Σουμελά Θέρμης και η ομάδα Κρουστόφωνων διέσχισαν κάθε γειτονιά της Θέρμης καθώς και όλη την αγορά. Το σύνολο της Ηλεκτρικής Κιθάρας “Thermi – chords” του Δημοτικού Ωδείου Θέρμης με Καλλιτεχνικό Διευθυντή τον Καθηγητή του τμήματος κ. Βαγγέλη Αγγελόπουλο βρισκόταν στην Κεντρική Πλατεία (Παραμάνα) μαζί με την παιδική χορωδία του 1ου Δημοτικού Σχολείου Νέας Ραιδεστού υπό την Καλλιτεχνική Διεύθυνση του Κανάρη Κεραμάρη καθώς επίσης και η ROCK BLUES μπάντα Lemonade on stage.

lefkh nyxta kosmos 1pistelas xylopodaroilefkh nyxta synavliaΣτο Εμπορικό Κέντρο από νωρίς το απόγευμα του Σαββάτου πήραν θέση οι “Spira-minore”, ένα μοναδικό σύνολο εγχόρδων αποτελούμενο από 30 βιολιά, υπό την Καλλιτεχνική Διεύθυνση της Δήμητρας Κατιώνη.
Όλες οι δράσεις μεταφέρονταν για περισσότερο από πέντε ώρες, από δρόμο σε δρόμο δημιουργώντας μία μοναδική εορταστική ατμόσφαιρα σε όλους τους εμπορικούς χώρους της Θέρμης μας. Στο αμφιθέατρο της πλατείας μικροί και μεγάλοι διασκέδασαν στο Λούνα Πάρκ με πολλά παιχνίδια.
“Ήταν μια πολύ καλή βραδιά για την αγορά της Θέρμης. Ο κόσμος βγήκε, επωφελήθηκε από τις μεγάλες εκπτώσεις, κάνοντας τις αγορές του. Οι έμποροι φρόντισαν να προσφέρουν πολύ ελκυστικές τιμές για να ευχαριστήσουν όλους όσους τους τίμησαν φέτος δείχνοντας περισσότερο από κάθε άλλη φορά την εμπιστοσύνη και την προτίμησή τους. Σημαντικό ρόλο στην επιτυχία της τρίτης “Λευκής Νύχτας” του Δήμου Θέρμης, έπαιξαν και οι παράλληλες δράσεις της ΔΕΠΠΑΘ, που με τις τόσες μουσικές τους, βοήθησαν ψυχολογικά τον κόσμο να βγει έξω, να κυκλοφορήσει να περάσει όμορφα και να δει την αγορά, κάτι που η καθημερινότητα δεν του επιτρέπει” σημείωσε μεταξύ άλλων ο Πρόεδρος της Ένωσης Επαγγελματιών και Εμπόρων του Δήμου Θέρμης κ. Ευστάθιος Πιστέλας.


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Comments are closed.

Μετάβαση στο περιεχόμενο