ΣΥΝΤΟΜΕΥΣΕΙΣ:

Με ιδιαίτερη χαρά και ικανοποίηση η Διεύθυνση Προσχολικής Αγωγής του ΝΠΔΔ «Κέντρα Κοινωνικής Πρόνοιας Φροντίδας & Προσχολικής Αγωγής» Δήμου Θέρμης, ενημερώνει τους συνδημότες μας, ότι έπειτα από μία μεγάλη προσπάθεια των υπηρεσιών του Δήμου, τελεσφορεί η διαδικασία απόκτησης πιστοποιητικών πυρασφάλειας των Δημοτικών Βρεφονηπιακών Σταθμών Θέρμης και Βασιλικών.

Η αρμόδια Διεύθυνση του ΝΠΔΔ αισθάνεται την ανάγκη να εκφράσει τις θερμές ευχαριστίες της, αρχικά στους γονείς για την ουσιαστική συμβολή τους στο εγχείρημα, για τη συνεργασία και κυρίως την υπομονή τους, καθώς για ένα διάστημα λίγων ημερών χρειάστηκε να φιλοξενηθούν τα παιδιά και τα βρέφη τους σε άλλες δομές του Δήμου μας. Ιδιαίτερα θα πρέπει να αναγνωριστούν οι φιλότιμες προσπάθειες του παιδαγωγικού και βοηθητικού προσωπικού του ΝΠΔΔ και η άμεση ανταπόκρισή τους στην κατεύθυνση της άμεσης επαναφοράς των δομών στην αρχική τους κατάσταση με την ελάχιστη δυνατή αναστάτωση.

 

Το ΝΠΔΔ ευχαριστεί επίσης όλους όσοι εργάστηκαν για την υλοποίηση του έργου και επέδειξαν ιδιαίτερη ευαισθησία ώστε να γίνει η παράδοση σε σύντομο χρονικό διάστημα. Υπενθυμίζουμε ότι το έργο εποπτεύθηκε από την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου μας και ο συνολικός προϋπολογισμός του ανέρχεται στα 101.702,25 ευρώ.


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Comments are closed.

Μετάβαση στο περιεχόμενο