erga-dromos-ikariaΣτο πλαίσιο του έργου «Βελτίωση του επιπέδου οδικής ασφάλειας στον οδικό άξονα Θεσσαλονίκη – Πολύγυρος (Ε.Ο. 16), τμήμα Θέρμη – Γαλάτιστα, του οποίου κύριος είναι η «Εγνατία Οδός Α.Ε.», εφαρμόζονται περιοριστικά μέτρα κυκλοφορίας για την εκτέλεση των εργασιών κατασκευής του κυκλικού κόμβου στην είσοδο της Θέρμης από την Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης Μουδανιών.
Για το λόγο αυτό έχει διακοπεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στο τμήμα της Ε.Ο. (16) Θεσ/νίκης – Πολυγύρου, στην είσοδο της Θέρμης από την πλευρά της αερογέφυρας στην κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη. Σύμφωνα με την απόφαση έγκρισης περιοριστικών μέτρων της Δ/νσης Τροχαίας, στην Α΄Φάση η κυκλοφορία των οχημάτων διεξάγεται, σύμφωνα με την εγκεκριμένη σήμανση, ως εξής:
– Από Θεσ/νίκη προς Πολύγυρο και Θέρμη μέσω της νέας παράπλευρης οδού, νότια του 1 / 4 υφιστάμενου κόμβου, η οποία διαθέτει δύο (02) λωρίδες κυκλοφορίας, ελάχιστου πλάτους 3,25 μέτρων για τη δεξιά λωρίδα. Επισημαίνεται ότι η κίνηση προς Θέρμη εξυπηρετείται μέσω του κόμβου προς Τριάδι.
– Από Πολύγυρο προς Θεσ/νίκη η κυκλοφορία των οχημάτων εκτρέπεται μέσω του Κ/Κ Σέδες απευθείας στην Εθν.Ο. Μουδανίων – Θεσ/νίκης.
– Από Πολύγυρο προς Θέρμη και αντιστρόφως μέσω της διασταύρωσης προς Τριάδι.
– Από Θέρμη προς Θεσ/νίκη μέσω της οδού Ταβάκη και στη συνέχεια πριν τη συμβολή της με την Εθν.Ο. Θεσ/νίκης – Πολυγύρου τα οχήματα εκτρέπονται δυτικά μέσω μονοδρομημένων ανωνύμων οδών και εισέρχονται στην Εθνική οδό δυτικά των έργων. Εναλλακτικά για την ίδια κίνηση τα οχήματα μπορούν να κινηθούν μέσω της μονοδρομημένης εξόδου από τον υφιστάμενο κυκλικό κόμβο εντός της Δ.Ε. Θέρμης προς Πολύγυρο και στην συνέχεια ευθεία προς την Εθνική οδό Θεσ/νίκης – Πολυγύρου.
Η χρονική διάρκεια των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων, πάντα σύμφωνα με τη συγκεκριμένη απόφαση θα είναι είκοσι (20) ημέρες.
Για την ασφάλειά τους και την αποφυγή ατυχημάτων παρακαλούμε οι οδηγοί να ακολουθούν πιστά τη σήμανση.


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Comments are closed.

Close Search Window
Μετάβαση στο περιεχόμενο