Ανακοινώσεις, Δελτία Τύπου, Ενημέρωση|

Σημαντική ήταν η ανταπόκριση των πολιτών της κοινότητας Θέρμης – Τριαδίου, στην πρόσκληση για εθελοντική αιμοδοσία την οποία διοργάνωσε χθες, στο 1ο νηπιαγωγείο Θέρμης, το Κοινωνικό Φαρμακείο του δήμου Θέρμης σε συνεργασία με το Κοινωνικό Παντοπωλείο. Συγκεκριμένα, στην αιμοδοσία προσήλθαν περίπου εβδομήντα άτομα και συγκεντρώθηκαν 55 φιάλες αίματος. Η αιμοδοσία διήρκεσε από τις 9.00 το πρωί έως τις 13.00 το μεσημέρι, έγινε σε συνεργασία με τη Μονάδα Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου “Αγ. Παύλος”, με την τήρηση όλων των απαραίτητων μέτρων για τον περιορισμό της διάδοσης της πανδημίας Covid-19.

Αυτή ήταν η δεύτερη τακτική αιμοδοσία της τράπεζας αίματος Θέρμης – Τριαδίου εντός του 2020, ενώ είχε πραγματοποιηθεί άλλη μία έκτακτη. Από τις τρεις αυτές αιμοδοσίες συγκεντρώθηκαν περί τις 185 φιάλες αίματος οι οποίες διατίθενται για τις ανάγκες των δημοτών της Θέρμης.

Σημειώνεται πως, όσοι, για διάφορους λόγους δεν κατάφεραν να προσέλθουν στη χθεσινή εθελοντική αιμοδοσία, αλλά επιθυμούν να αιμοδοτήσουν, μπορούν να προσέλθουν στη Μονάδα Αιμοδοσίας του νοσοκομείου “Άγιος Παύλος” και να δώσουν αίμα για λογαριασμό της τράπεζας αίματος Θέρμης – Τριαδίου.

Μετά το πέρας της χθεσινής αιμοδοσίας έγινε απολύμανση και καθαρισμός στο χώρο του 1ου νηπιαγωγείου Θέρμης.


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Comments are closed.

Close Search Window
Μετάβαση στο περιεχόμενο