Με κεντρικό στόχο ότι τα κράτη πρέπει να διαλύσουν τους φραγμούς που εμποδίζουν την πρόσβαση των ανθρώπων στην παιδεία, την υγειονομική περίθαλψη, την τροφή, το καθαρό νερό και την αποχέτευση και πρέπει να καταπολεμήσουν τις διακρίσεις ενάντια στους ανθρώπους που υφίστανται παραβιάσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων και που έχουν τη μικρότερη πρόσβαση στη δικαιοσύνη, συμπεριλαμβανομένων των αυτοχθόνων πληθυσμών, των γυναικών, των παιδιών και των ανθρώπων με αναπηρίες, από το πρωί σήμερα Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2019 στο πολιτιστικό κέντρο Θέρμης, σε συνεργασία με την Εταιρία Νοσημάτων Θώρακος της οποίας πρόεδρος είναι ο κ. Ηρακλής Τιτόπουλος, γίνεται δωρεάν σπιρομέτρηση στους πολίτες του δήμου μας και παράλληλα δίνονται οδηγίες και πληροφορίες από ειδικούς επιστήμονες στους προσερχομένους για τη συγκεκριμένη εξέταση.


Το χώρο όπου πραγματοποιείται η συγκεκριμένη εξέταση των συνδημοτών μας επισκέφτηκε και ο Δήμαρχος Θέρμης κ. Θεόδωρος Παπαδόπουλος συνοδεύομενος από τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Θέρμης κ. Κωνσταντίνο Τιτέλη. Ο κ. Παπαδόπουλος στο πλαίσιο της επίσκεψής του είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους γιατρούς, από τους οποίους ενημερώθηκε για τη σημαντικότητα της συγκεκριμένης εξέτασης αλλά και για τη μεγάλη ανταπόκριση που είχαν δεκάδες συνδημότες μας σε αυτή.
Όπως είναι ήδη γνωστό οι εκδηλώσεις το απόγευμα και ώρα 7:00 μμ, μεταφέρονται στην κεντρική πλατεία της Θέρμης, όπου θα πραγματοποιηθεί παράσταση Καραγκιόζη, με θέμα “ο Καρακιόζης Καταζητούμενος” ο οποίος εδώ και δεκαετίες αποτελεί την πιο αντιπροσωπευτική μορφή της ανέχειας και της φτώχειας.

Αργότερα, το βράδυ, η μοναδική – ποιοτική ορχήστρα “Ηλεκτρική Κομπανία” του Αθλητικού, Πολιτιστικού Συλλόγου Προσωπικού, Ομίλου ΔΕΗ Θεσσαλονίκης θα παρουσιάσει ένα ξεχωριστό μουσικό πρόγραμμα για όλους. Η παρουσία των μουσικών καλλιτεχνών είναι εθελοντική και ευχαριστούμε για την άμεση ανταπόκριση στο κάλεσμά μας.
Στις απογευματινές εκδηλώσεις θα λειτουργούν και περίπτερα του κοινωνικού φαρμακείου και παντοπωλείου, όπου οι πολίτες θα έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν για το κοινωνικό έργο του δήμου μας αλλά και να προσφέρουν, συμμετέχοντας ενεργά οι ίδιοι, τρόφιμα και φάρμακα που θα διατεθούν σε συμπολίτες μας που τα έχουν ανάγκη.
Σήμερα, γιορτάζουμε στο Δήμο μας την παγκόσμια ημέρα κατά της φτώχειας ως μέρα προσφοράς στον συνάνθρωπό μας.
Σας περιμένουμε και κατά τις απογευματινές ώρες στο πολιτιστικό κέντρο και στην πλατεία ΠΑΡΑΜΑΝΑ για να αποδείξουμε για μια ακόμα φορά ότι οι δημότες της Θέρμης δεν ξεχνούν ότι η κοινωνική αλληλεγγύη και η ανθρωπιά είναι έννοιες που στην περιοχή μας δεν παραμένουν στη θεωρία , αλλά αποκτούν πραγματική υπόσταση.


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Comments are closed.

dhmarxos kaph trilofoyΠλήθος κόσμου σε μία ευχάριστη και ζεστή ατμόσφαιρα, παραυρέθηκε στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του ΚΑΠΗ Τριλόφου. Στο πλαίσιο της εκδήλωσης κατά το σύντομο χαιρετισμό του, ο πρόεδρος των μελών του ΚΑΠΗ, κ. Ευάγγελος Παπαναγιώτου, ευχαρίστησε τα παρευρισκόμενους και έκανε ένα μικρό απολογισμό της χρονιάς που πέρασε, που χαρακτήρισε ως μια χρονιά ανοδικής πορείας του ΚΑΠΗ, τόσο ως προς το αριθμό μελών, όσο και ως προς τις πολιτιστικές, ψυχαγωγικές και επιμορφωτικές δραστηριότητες. Η επιτυχία βέβαια, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, πιστώνεται όχι μόνο στη διοίκηση και τα μέλη του ΚΑΠΗ, αλλά κυρίως στη συμπαράσταση και τη στήριξη του ΝΠΔΔ και της Δημοτικής Αρχής.

(περισσότερα…)


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Comments are closed.

Close Search Window
Μετάβαση στο περιεχόμενο