Σειρά παρεμβάσεων σε αθλητικές εγκαταστάσεις υλοποιεί ο δήμος Θέρμης, προκειμένου να αποκατασταθούν βλάβες αλλά και να βελτιωθεί η λειτουργικότητά τους.

Αναλυτικά, τις τελευταίες ημέρες τα συνεργεία της Δημοτικής Επιχείρησης Πολιτισμού Περιβάλλοντος και Αθλητισμού Θέρμης δραστηριοποιούνται στο κλειστό προπονητήριο της Νεας Ραιδεστού όπου πραγματοποιούνται παρεμβάσεις αντικατάστασης των “ταμπλό” στις μπασκέτες του γηπέδου.

Παράλληλα ολοκληρώθηκαν παρεμβάσεις στα δημοτικά ποδοσφαιρικά γήπεδα ώστε να είναι έτοιμα για τη νέα αθλητική περίοδο. Συγκεκριμένα στα γήπεδα ποδοσφαίρου Βασιλικών, Σουρωτής, Τριαδίου και Πλαγιαρίου έγιναν αντικαταστάσεις στον ηλεκτρολογικό εξοπλισμό καθώς και στα συστήματα ποτίσματος. Στο κλειστό γυμναστήριο του 1ου Λυκείου Θέρμης αντικαταστάθηκαν πέντε προβολείς καθώς στο χώρο θα φιλοξενηθούν τη φετινή χρονιά οι αγώνες και οι προπονήσεις του πινκ πονκ. Το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα θα αντικατασταθούν οι καμένες λάμπες στα κλειστά δημοτικά αθλητικά κέντρα Βασιλικών και Νέου Ρυσίου. Τέλος ανακατασκευάζεται το ποτιστικό σύστημα σε γήπεδα όπου κρίνεται απαραίτητο.

“Θέλουμε περισσότερες επιλογές για την άθληση και την ψυχαγωγία προς όλους τους δημότες μας, εξασφαλίζοντας λειτουργικές αθλητικές εγκαταστάσεις στο σύνολο του Δήμου Θέρμης, με τη σωστή και έγκαιρη συντήρησή τους, που αποτελούν διαχρονικά πρώτη προτεραιότητά μας”, αναφέρει μεταξύ άλλων σε δηλώσεις του ο αντιπρόεδρος της ΔΕΠΠΑΘ Νικόλαος Λαγός.


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Comments are closed.

Close Search Window
Μετάβαση στο περιεχόμενο