Ανακοινώσεις, Δελτία Τύπου, Ενημέρωση|

Σε σημεία της Κοινότητας Τριλόφου έγιναν χθες Τρίτη 17 Νοεμβρίου 2020 εργασίες καλλωπισμού από τη διεύθυνση Περιβάλλοντος και Πρασίνου του δήμου Θέρμης. Οι εργασίες αφορούσαν κλαδεύσεις και καθαρισμούς από ξερά χόρτα και αφορούσαν μεταξύ άλλων το πάρκο Δημαρχείου και την περιοχή Μεράδια. Ανάλογες εργασίες έγιναν και σε πολλά κεντρικά σημεία της Κοινότητας, ενώ θα ακολουθήσουν παρεμβάσεις εξωραϊσμού και αισθητικής αναβάθμισης σε πάρκα και άλλους χώρους πρασίνου σύμφωνα με τον αρμόδιο αντιδήμαρχο Πρασίνου – Περιβάλλοντος και Αγροτικής Ανάπτυξης Στέλιο Γκιζάρη.

Οι προσπάθειες θα συνεχιστούν και θα επεκταθούν σε όλους τους οικισμούς του δήμου Θέρμης, πάντα σε συνεργασία με τους προέδρους των Κοινοτήτων οι οποίοι ιεραρχούν τις ανάγκες και τις προτεραιότητες τις οποίες και υποβάλλουν στη διεύθυνση Περιβάλλοντος και Πρασίνου του δήμου.

Η αντιδημαρχία Περιβάλλοντος Πρασίνου και Αγροτικής Ανάπτυξης συνεχίζοντας το προγραμματισμό της προχωρά σε νέες παρεμβάσεις, αξιοποιώντας όλους τους διαθέσιμους κοινόχρηστους χώρους και αναβαθμίζοντας υφιστάμενους χώρους αναψυχής σε κάθε γωνιά του δήμου μας”επισημαίνει ο αντιδήμαρχος Στέλιος Γκιζάρης.


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Comments are closed.

Ανακοινώσεις, Δελτία Τύπου, Ενημέρωση|

Στην Κοινότητα Περιστεράς έχουν μεταφερθεί από σήμερα Τρίτη 8 Οκτωβρίου 2019 οι συντονισμένες καλλωπιστικές παρεμβάσεις, ο καθαρισμός από ξερά χόρτα και οι εργασίες για την αναβάθμιση του αστικού πρασίνου, από τη Διεύθυνση Πρασίνου – Περιβάλλοντος του Δήμου Θέρμης, με προτεραιότητα για τις επόμενες μέρες και στον καθαρισμό και καλλωπισμό πάρκων και άλλων χώρων πρασίνου. Οι εργασίες πραγματοποιούνται σε όλους τους κεντρικούς δρόμους της Κοινότητας σήμερα, με καθαρισμό των χόρτων, κλάδεμα των δένδρων, ενώ τις επόμενες ημέρες και με την ύφεση των βροχοπτώσεων,  θα ακολουθήσουν παρεμβάσεις εξωραϊσμού και αισθητικής αναβάθμισης στο πάρκο και σε άλλους χώρους πρασίνου σύμφωνα με τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο Πρασίνου – Περιβάλλοντος και Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Στέλιο Γκιζάρη.

(περισσότερα…)


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Comments are closed.

Close Search Window
Μετάβαση στο περιεχόμενο