Ανακοινώσεις, Δελτία Τύπου, Ενημέρωση|

Τριάντα αγροτικά μηχανήματα κατέλυσαν στο γνωστό σημείο των αγροτικών κινητοποιήσεων στην ανατολική Θεσσαλονίκη που δεν είναι άλλος από τα “πράσινα φανάρια” . Συγκεκριμένα λίγο μετά τις 3 το μεσημέρι χθες αγρότες από τη Θέρμη και την Επανομή συναντήθηκαν στη λεωφόρο Γεωργικής Σχολής με τα τρακτέρ τους εφαρμόζοντας τις αποφάσεις που είχαν πάρει αρχές Φεβρουαρίου στο πλαίσιο σύσκεψης για συμμετοχή τους στις πανελλαδικές αγροτικές κινητοποιήσεις. Στο σημείο βρίσκονται αγρότες από τον Τρίλοφο και Θέρμη αλλά και από την Επανομή.

 

Ωστόσο στις προθέσεις του αγροτικού κόσμου της περιοχής μας δεν είναι προς το παρόν να κλείσουν τον δρόμο, αλλά να παραμείνουν με παραταγμένα τα τρακτέρ τους δεξιά και αριστερά του δρόμου.Υπενθυμίζεται ότι αγροτικές κινητοποιήσεις βρίσκονται σε εξέλιξη και κλιμακώνονται σε πολλά σημεία της Βόρειας Ελλάδας.


Ειδικότερα, αγρότες παραμένουν στον κόμβο της Κουλούρας στην Ημαθία έχοντας παρατεταγμένα 44 τρακτέρ. Στη Νάουσα, 15 τρακτέρ βρίσκονται στο ύψος της εθνικής οδού Βέροιας – Σκύδρας. Στον νομό Πέλλας, στον κόμβο Γυψοψωρίου βρίσκονται 21 τρακτέρ. Στον νομό Πιερίας μπλόκα έχουν στηθεί σε δύο σημεία, πλησίον δημοτικής οδού εθνικού σταδίου Κατερίνης, όπου βρίσκονται 4 τρακτέρ και στο 67ο χιλιόμετρο της παλαιάς εθνικής οδού Θεσσαλονίκης – Κατερίνης, με 4 τρακτέρ επίσης. Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις περίπου 57 τρακτέρ βρίσκονται στη διασταύρωση Σιδηροκάστρου, στο νομό Σερρών. Οι κινητοποιήσεις κλιμακώνονται σε διάφορα σημεία της Κεντρικής Μακεδονίας.
Παρά τα μπλόκα που έχουν στηθεί ως σήμερα, ενημερώνουμε τους συνδημότες μας ότι όλοι οι δρόμοι στην Κεντρική Μακεδονία είναι  ανοιχτοί και λειτουργούν χωρίς προβλήματα.


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Comments are closed.

Close Search Window