ΣΥΝΤΟΜΕΥΣΕΙΣ:

Με γοργούς ρυθμούς προχωρούν οι εργασίες για την τοποθέτηση του ξύλινου, αθλητικού δαπέδου, προδιαγραφών FIBA, στο κλειστό προπονητήριο μπάσκετ της Δημοτικής Κοινότητας Ταγαράδων.
Αν και ο αρχικός σχεδιασμός της κατασκευάστριας εταιρίας προέβλεπε την κατασκευή και τοποθέτηση πλαστικού δαπέδου, ο Δήμος Θέρμης, με πρωτοβουλία του Δημάρχου κ. Θεόδωρου Παπαδόπουλου, προχώρησε στην εκπόνηση σχετικής μελέτης, και αναλαμβάνοντας το κόστος, θα τοποθετηθεί άμεσα ένα υψηλών προδιαγραφών ξύλινο δάπεδο στο χώρο του νέου προπονητηρίου Ταγαράδων, συνολικού κόστους 23.614,56 ευρώ.
Ο εξοπλισμός των οργάνων του νέου προπονητηρίου, όπως σημειώνει χαρακτηριστικά ο Αντιπρόεδρος της ΔΕΠΠΑΘ κ. Νικόλαος Λαγός, θα γίνει από τη Δημοτική Επιχείρησης Πολιτισμού, Περιβάλλοντος & Αθλητισμού  Θέρμης.

Με το συγκεκριμένο έργο, που παραδίδεται τις επόμενες ημέρες, συμπληρώνονται με τον καλύτερο τρόπο οι δημοτικές αθλητικές εγκαταστάσεις της Θέρμης αφού προστίθεται μία ακόμη υποδομή με σύγχρονες εγκαταστάσεις αλλά και κερκίδες θεατών,  υψηλών προδιαγραφών για την κάλυψη προπονητικών αναγκών των τοπικών αθλητικών σωματείων, ενώ παράλληλα διαμορφώνεται και ο εξωτερικός χώρος, με στόχο να δημιουργηθεί ένα πρότυπο προπονητήριο.

Υπενθυμίζεται ότι τη θεμέλιο λίθο στο υπό ανέγερση νέο Κλειστό Αθλητικό Κέντρο των Ταγαράδων (προπονητήριο), τοποθέτησε το Ιούνιο του 2018 ο Δήμαρχος Θέρμης κ. Θεόδωρος Παπαδόπουλος στο πλαίσιο τελετής εγκαινίων θεμελίωσης του μεγάλου αυτού έργου, που αποτελούσε άλλωστε και πάγιο αίτημα των αθλητικών φορέων και των κατοίκων της ευρύτερης περιοχής.


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Comments are closed.

Μετάβαση στο περιεχόμενο