Ανακοινώσεις, Δελτία Τύπου, Ενημέρωση|

Οι Παιδικοί και Βρεφονηπιακοί Σταθμοί μπορεί να έκλεισαν ωστόσο:
• υπάρχει προσωπικό ασφαλείας σε κάθε δομή μας που φροντίζει για την διεκπεραίωση κάθε τρέχουσας λειτουργίας της δομής, αλλά είναι εφικτή και κάθε επικοινωνία των γονιών για οποιοδήποτε θέμα τους απασχολεί.
• Υπενθυμίζουμε ότι με σχετική απόφαση του Δ.Σ. του ΝΠΔΔ, η καταβολή των τροφείων από τις 11 Μαρτίου έως το πέρας της αναστολής λειτουργίας των δομών μας δε θα καταβάλλεται από τους υπόχρεους.
• Η αναστολή της λειτουργίας των παιδικών σταθμών αναγκάζει πολλές φορές τους γονείς  να έρχονται αντιμέτωποι με δυσκολίες που αφορούν την απασχόληση των παιδιών.


Γνωρίζοντας πόσο σημαντική είναι η δημιουργική απασχόληση για την υγιή ανάπτυξη των παιδιών και θέλοντας να παρέχουμε στήριξη και βοήθεια στους γονείς αυτές τις δύσκολες μέρες, παιδαγωγοί των δομών μας, θα δρομολογούν αναρτήσεις στο facebook, ή και στην ιστοσελίδα του ΝΠΔΔ www.socialthermi.gov.gr οι οποίες θα  βασίζονται πάνω στις γνώσεις των παιδαγωγών και θα πηγάζουν μέσα από τη γνώση, την καθημερινή εμπειρία και πρακτική στους παιδικούς μας σταθμούς, αλλά και άλλες ενδιαφέρουσες διαδικτυακές αναρτήσεις.
Σας περιμένουμε όλους στο διαδικτυακό ραντεβού μας.


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Comments are closed.

Close Search Window
Μετάβαση στο περιεχόμενο