Ανακοινώσεις, Δελτία Τύπου|

Θερμές ευχαριστίες εκφράζει, εκ μέρους όλων των δημοτών και των κατοίκων ο Δήμαρχος Θέρμης Θεόδωρος Παπαδόπουλος στις εταιρείες και τους ανθρώπους που προσφέρουν μέσα και στήριξη στον μεγάλο αγώνα κατά του κορωναϊού, αλλά και τη μεγάλη προσπάθεια του Δήμου Θέρμης να ανταπεξέλθει στις δύσκολες αυτές συνθήκες προσφέροντας υπηρεσίες στο βέλτιστο επίπεδο.
Συγκεκριμένα, ο κ. Παπαδόπουλος ευχαριστεί την εταιρεία ΤΟΥΟΤΑ ΕΛΛΑΣ ΑΒΕΕ και την ΤΟΥΟΤΑ ΠΟΛΙΣ ΘΕΡΜΗΣ για τη δωρεάν παραχώρηση ενός αυτοκινήτου για ένα μήνα, την ΕΔΑ ΘΕΣΣ για την ευγενική πρωτοβουλία να χορηγήσει το ποσό των 500 ευρώ για να στηρίξει τις κοινωνικές δομές του δήμου και τις ευπαθείς ομάδες και την εταιρεία Κρυστάλλης Κων. Βασίλειος για τη δωρεά 300 υφασμάτινων μασκών.
Σε αυτές τις δύσκολες μέρες καλούμαστε όλοι να δώσουμε έναν μεγάλο αγώνα με στόχο τον περιορισμό της εξάπλωσης του Κοροναϊού για την προστασία του κοινωνικού συνόλου, τόσο σε προσωπικό όσο και σε συλλογικό επίπεδο.
Ο Δήμαρχος Θέρμης τονίζει ότι κάθε στήριξη με οποιαδήποτε μορφή αποτελεί πράξη αλληλεγγύης και διαβεβαιώνει ότι η κάθε δωρεά χρησιμοποιείται με τον πλέον χρηστό και ορθό τρόπο από τους κατάλληλους ανθρώπους, οι οποίοι εργάζονται για το κοινωνικό σύνολο.


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Comments are closed.

Close Search Window
Μετάβαση στο περιεχόμενο