Ομόφωνα χθες Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2019 κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Θέρμης, ορίστηκε εκ νέου Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Πολιτισμού, Περιβάλλοντος και Αθλητισμού, η Δημοτική Σύμβουλος κ. Αθηνά Παπαδάκη. Στη θέση του Αντιπροέδρου ορίστηκε και πάλι ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Νικόλαος Λαγός με αρμοδιότητες σε θέματα Αθλητισμού.
Η Αθηνά Παπαδάκη από το 2011- 2014 διετέλεσε μέλος του Δ.Σ. της Δημοτικής Επιχείρησης Πολιτισμού Περιβάλλοντος και Αθλητισμού Θέρμης και υπεύθυνη στους τομείς των παραδοσιακών χορευτικών, χορωδιών, φιλαρμονικής και της Βιβλιοθήκης.


Το 2014 εκλέχτηκε Δημοτική Σύμβουλος και από το Σεπτέμβριο 2014 έως και το Μάρτιο 2017 διετέλεσε Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, θέση που πρώτη φορά κατέλαβε γυναίκα στο Δήμο Θέρμης.
Από το Μάρτιο 2017 κατέχει τη θέση της Προέδρου της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Πολιτισμού Περιβάλλοντος και Αθλητισμού του Δήμου Θέρμης και ασχολείται με το σχεδιασμό και τη διοργάνωση των πολιτιστικών και αθλητικών δράσεων και στις τρεις ενότητες του Δήμου Θέρμης. Παράλληλα είναι και μέλος της Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου μας.

Ο Νικόλαος Λαγός εδώ και 25 χρόνια συμμετέχει ενεργά στις διοικήσεις των αθλητικών συλλόγων της Νέας Ραιδεστού. Έχει υπηρετήσει σε διάφορες θέσεις ευθύνης στην Αυτοδιοικητική του πορεία, ως Τοπικός Σύμβουλος και Πρόεδρος στο Δημοτικό Διαμέρισμα της Νέας Ραιδεστού, ως Δημοτικός Σύμβουλος και Αντιπρόεδρος της ΔΕΠΠΑΘ, ως Πρόεδρος Σχολικών Επιτροπών του 1ου Δημοτικού σχολείου και των 1ου 2ου και 3ου νηπιαγωγείου της Νέας Ραιδεστού.
Αναλυτικά η νέα σύνθεση της Διοίκησης της ΔΕΠΠΑΘ όπως αυτή προέκυψε από τη χθεσινοβραδινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου έχει ως εξής:

1. Αθηνά Παπαδάκη Πρόεδρος με αναπληρώτρια την κ. Ευαγγελία Κούτρη

2. Νικόλαος Λαγός Αντιπρόεδρος με αναπληρωτή τον κ. Σωκράτη Σαμαρά

3. Κουγιουμτζίδης Κων/νος μέλος με αναπληρώτρια την κ. Φανή Χατζηδημητρίου

4. Φάσσας Χρήστος με αναπληρώτρια την κ. Δήμητρα Χίνη

5. Γιώργος Ηλιόπουλος με αναπληρωτή τον κ. Αχιλλέα Μεταλούλη

6. Πολυχρόνης Κοντοπίδης με αναπληρωτή τον κ. Παναγιώτη Δημητριάδη

7. Όλγα Ευταξία με αναπληρώτρια την κ. Ευαγγελία – Μαρία Δημητρίου

8. Πωλίνα Μπιζέρα με αναπληρώτρια την κ. Μαρία Αμανατίδου

9. Ανέστης Κεφαλάς με αναπληρωτή τον κ. Ιωάννη Γιοβανάκη

10. Βελονά Ιουλία με αναπληρωτή τον κ. Κυριάκο Τσόχα (εκπρ/ποι της Ε.Ε.Ε.Θ.)

11. Χρήστος Βαγιωνάς με αναπλρώτρια την κ. Σεβαστή Μάτζαρη (προσωπικό ΔΕΠΠΑΘ).


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Comments are closed.

Close Search Window
Μετάβαση στο περιεχόμενο