Ανακοινώσεις, Δελτία Τύπου, Ενημέρωση|

Ξεκίνησε τις τελευταίες ημέρες η σταδιακή ομαλοποίηση της αποκομιδής των απορριμμάτων στο Δήμο Θέρμης, όπου αντιμετωπίστηκαν δυσλειτουργίες, λόγω του διπλού προβλήματος, των εκτάκτων πολλαπλών βλαβών σε απορριμματοφόρα οχήματα και σε συνδυασμό με την έλλειψη επαρκούς εργατικού δυναμικού.  Η αποκατάσταση των βλαβών στα απορριμματοφόρα από τη μία σε συνδυασμό με την προσθήκη του νέου προσωπικού του Διαγωνισμού του ΑΣΕΠ 3 Κ, επιτρέπουν πλέον την αποκομιδή των απορριμμάτων και των ανακυκλώσιμων υλικών, σε όλη την έκταση του Δήμου μας.
Αναλυτικά, στο δυναμικό της Διεύθυνσης Καθαριότητας και Ανακύκλωσης του Δήμου Θέρμης, προστέθηκαν 29 νέοι εργάτες και 10 οδηγοί, οι οποίοι βρίσκονται ήδη στο στάδιο προσαρμογής και εκπαίδευσής τους, ενώ το επόμενο διάστημα αναμένεται η προσθήκη στο ανθρώπινο δυναμικό της Καθαριότητας του Δήμου μας και άλλων 9 ατόμων.


Η Διεύθυνση Καθαριότητας και Ανακύκλωσης του Δήμου μας, με το νέο εργατικό προσωπικό καταβάλλει τα τελευταία 24ωρα κάθε δυνατή προσπάθεια για την ομαλοποίηση της αποκομιδής των απορριμμάτων και των Ανακυκλώσιμων υλικών.
Η αρμόδια Διεύθυνση αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει όλους τους συνδημότες μας για την κατανόησή που επέδειξαν στις δυσλειτουργίες που προέκυψαν και ευελπιστεί η καλή συνεργασία με τους πολίτες να συνεχιστεί και το επόμενο διάστημα, καθώς η επίτευξη της καθαριότητας απαιτεί συλλογική προσπάθεια.

Ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας κ. Παναγιώτης Πονερίδης, με δηλώσεις του σημειώνει πως “δίνεται μία μεγάλη μάχη για την αντιμετώπιση θεμάτων της καθημερινότητας. Ωστόσο, η καθαριότητα του Δήμου μας, είναι υπόθεση όλων μας, ως πολίτες που ζούμε και δραστηριοποιούμαστε σ’ αυτόν τον τόπο και δεν θα πρέπει να απασχολεί μόνο τις υπηρεσίες του Δήμου Θέρμης. Οφείλουμε ως πολίτες, που σεβόμαστε το περιβάλλον μέσα στο οποίο ζούμε και αναπνέουμε, να δείξουμε την ανάλογη συμπεριφορά. Σεβόμαστε τη γειτονιά μας και τη διατηρούμε καθαρή , σεβόμαστε το Δήμο που ζούμε και θέλουμε να έχει μία όμορφη εικόνα.
Η καθαριότητα είναι υπόθεση όλων μας¨ τονίζει καταλήγοντας ο κ. Πονερίδης.


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Comments are closed.

Close Search Window
Μετάβαση στο περιεχόμενο