Ανακοινώσεις, Δελτία Τύπου, Ενημέρωση|

Στα κλειστά Αθλητικά Κέντρα του Δήμου Θέρμης, έχουν μεταφερθεί το τελευταίο χρονικό διάστημα οι εργασίες συντήρησης των συνεργείων της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Πολιτισμού και Αθλητισμού. Την εβδομάδα που διανύουμε γίνονται εντατικές εργασίες αποκατάστασης, συντήρησης επισκευής και ελαιοχρωματισμού των εσωτερικών χώρων, στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Θέρμης, με σκοπό το κλειστό γυμναστήριο να λειτουργεί ανακαινισμένο και με τις καλύτερες συνθήκες για τους αθλητικούς φορείς του Δήμου μας.

DAK THERMIS 2Όπως είναι γνωστό το ΔΑΚ Θέρμης, διαθέτει αθλητικούς χώρους και εγκαταστάσεις, στους οποίους φιλοξενούνται έξι συνολικά αθλητικοί σύλλογοι του Δήμου μας, στα αθλήματα: βόλεϊ, μπάσκετ, μπάτμιτον και ακροβατικής γυμναστικής. Μάλιστα στο κλειστό γυμναστήριο της Θέρμης διεξάγονται αγώνες πρωταθλημάτων της ΕΚΑΣΘ και της ΕΠΕΣΘ ενώ οι χώροι του αξιοποιούνται από τους συγκεκριμένους συλλόγους για προπονήσεις, προετοιμασία και αγώνες όλων των κατηγοριών και τμημάτων ανδρικών και γυναικείων .

DAK THERMIS 1Σύμφωνα με τον Αντιπρόεδρο της ΔΕΠΠΑΘ κ. Νικόλαο Λαγό, οι εργασίες θα συνεχιστούν στα κλειστά Αθλητικά Κέντρα, σε όλη την έκταση του Δήμου Θέρμης, καθώς σταθερή προτεραιότητα της δημοτικής αρχής αποτελεί η διάδοση και η προαγωγή του αθλητισμού, είτε ομαδικά είτε ατομικά.

“Θέτουμε ως προτεραιότητά μας την δημιουργία ιδανικών συνθηκών προπόνησης και άθλησης, συμβάλλοντας έτσι με το δικό μας τρόπο ως αρωγοί στον αγώνα που δίνουν οι Αθλητικοί Σύλλογοι και τα Σωματεία του Δήμου μας. Στην κατεύθυνση αυτή δημιουργούμε λειτουργικά κλειστά γυμναστήρια, με βελτιωτικές παρεμβάσεις στους εσωτερικούς αλλά και τους εξωτερικούς χώρους όλων των Αθλητικών μας υποδομών”, σημείωσε χαρακτηριστικά ο κ.Λαγός


Κοινοπόιηστε αυτό το άρθρο

Αφήστε μια απάντηση

Close Search Window