Ανακοινώσεις, Δελτία Τύπου, Ενημέρωση|

Στο πλαίσιο των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορωνοΐου, το ΝΠΔΔ του Δήμου Θέρμης, υλοποιώντας την απόφαση του Δημάρχου Θέρμης κ.Θεόδωρου Παπαδόπουλου ξεκίνησε χθες  Δευτέρα 23 και ολοκληρώνεται σήμερα Τρίτη 24 Μαρτίου 2020 το πρόγραμμα των προληπτικών απολυμάνσεων σε όλες τις δομές του. Μετά την ολοκλήρωση της σχολαστικής γενικής καθαριότητας όλων των χώρων, τα συμβεβλημένα εξειδικευμένα συνεργεία  προχωρούν στη διαδικασία της ολικής απολύμανσης των παιδικών και βρεφονηπιακών σταθμών, των Κέντρων Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών (ΚΔΑΠ) και του ΚΔΑΠ-μεΑ «Αγκαλιά-ζω».

Επίσης, τις ίδιες ημέρες κατά τις απογευματινές ώρες γίνεται απολύμανση  στους χώρους όπου στεγάζονται οι δομές «ΒΟΗΘΕΙΑ στο ΣΠΙΤΙ» και ΚΑΠΗ καθώς και των Αγροτικών Ιατρείων του Δήμου Θέρμης, χώροι οι οποίοι είναι ιδιαίτερα νευραλγικοί κατά την κρίσιμη αυτή περίοδο καθώς όχι μόνο συνεχίζεται αλλά και ενισχύεται η λειτουργία του προγράμματος «ΒΟΗΘΕΙΑ στο ΣΠΙΤΙ».

Αναλυτικά, στους Βρεφονηπιακούς και Παιδικούς Σταθμούς Θέρμης, Βασιλικών, «Μελισσόπουλα», «Ελαφάκια», Πλαγιαρίου (Νότες Στοργής) & Καρδίας (Γλυκές Μελωδίες) & στο ΚΔΑΠ-μεΑ «Αγκαλιά-ζω» ολοκληρώθηκαν σήμερα Τρίτη, 24 Μαρτίου, οι απολυμάνσεις των χώρων τους και εντός της ημέρας ολοκληρώνονται και οι απολυμάνσεις στις τέσσερις (4) δομές «ΒΟΗΘΕΙΑ στο ΣΠΙΤΙ», στα δεκαπέντε πέντε (15) παραρτήματα ΚΑΠΗ καθώς και στα Αγροτικά Ιατρεία του Δήμου Θέρμης.

Σε αυτή την ιδιαίτερα δύσκολη και επικίνδυνη περίοδο όπου οι κοινωνικές υπηρεσίες των Δήμων καλούνται να συνδράμουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τους πολίτες τους, καταβάλλεται, κατ’ εντολή του Δημάρχου Θεόδωρου Παπαδόπουλου, κάθε δυνατή προσπάθεια να διατηρούνται οι νευραλγικοί αυτοί χώροι καθαροί και ασφαλείς τόσο για τους κατοίκους του Δήμου Θέρμης όσο και για το απασχολούμενο προσωπικό.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ιατρός των ΚΑΠΗ συνεχίζει απρόσκοπτα να παρέχει τις υπηρεσίες του στους ωφελούμενους των ΚΑΠΗ του Δήμου μας.


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Comments are closed.

Close Search Window
Μετάβαση στο περιεχόμενο