Ανακοινώσεις, Δελτία Τύπου, Ενημέρωση|

thirides 5Συνεχίζεται η διαδικασία της τοποθέτησης των νέων θυρίδων που ξεκίνησε από τις αρχές Νοεμβρίου και πραγματοποιείται καθημερινά σε όλη την έκταση του Δήμου Θέρμης. Ικανοποιώντας ένα πάγιο αίτημα των κατοίκων των περιοχών παρέμβασης, ο Δήμος Θέρμης προχώρησε στην προμήθεια εβδομήντα έξι νέων ταχυδρομικών θυρίδων οι οποίες τοποθετούνται σταδιακά και τηρώντας σταθερό προγραμματισμό στις Τοπικές και Δημοτικές Κοινότητες του Δήμου.


Στην κατεύθυνση της καλύτερης εξυπηρέτησης των αναγκών των κατοίκων,  ήδη τοποθετήθηκαν 15 νέες ταχυδρομικές θυρίδες στη Θέρμη, στο Τριάδι, στην περιοχή του Καζίνο και τα Φαρμακέϊκα. Η διαδικασία συνεχίζεται  σε όλο το Δήμο Θέρμης και θα ολοκληρωθεί τους επόμενους οκτώ μήνες όπως προβλέπεται άλλωστε και στη σχετική μελέτη.

thirides 2
Το επόμενο χρονικό διάστημα θα τοποθετηθούν συνολικά άλλοι εξήντα ένας  “φοριαμοί” και στα
υπόλοιπα δημοτικά διαμερίσματα της Θέρμης,της Μίκρας και των Βασιλικών.

Να θυμίσουμε ότι η δαπάνη της συγκεκριμένης προμήθειας ανέρχεται στις 50.946,60 ευρώ. Η κάθε γραμματοθυρίδα τοποθετείται σε επάλληλη θέση, η μία δίπλα στην άλλη, ενώ την όλη διαδικασία της τοποθέτησης επιβλέπει, για όλο το χρονικό διάστημα που απαιτείται, το Τμήμα Συντήρησης και Αυτεπιστασίας της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Θέρμης.


Κοινοπόιηστε αυτό το άρθρο

Αφήστε μια απάντηση

Close Search Window