erasies raidesto gia neo ghpedo 1Σε πολλαπλές χωματουργικές εργασίες καθώς και σε εργασίες διαμόρφωσης του εδάφους προχώρησε το τελευταίο χρονικό διάστημα η δημοτική αρχή Θέρμης, στη Δημοτική Κοινότητα της Νέας Ραιδεστού.
Πρόκειται για παρεμβάσεις διαμόρφωσης του εδάφους που πραγματοποιήθηκαν σε σχολικό οικόπεδο, πλησίον του κλειστού γυμναστηρίου, όπου πρόκειται να ανεγερθεί το νέο κλειστό αθλητικό κέντρο της Νέας Ραιδεστού. Πρόκειται για ένα ακόμη σημαντικό αθλητικό κέντρο το οποίο όπως είναι γνωστό βρίσκεται σε φάση ολοκλήρωσης των μελετών του.
Σημειώνεται πως ο καθαρισμός του συγκεκριμένου χώρου καθώς και όλες οι χωματουργικές παρεμβάσεις διαμόρφωσής του και στρωματοποίησης, κρίθηκαν αναγκαίες στην κατεύθυνση σύνταξης του τοπογραφικού διαγράμματος που αποτελεί βασική προϋπόθεση ώστε το έργο να λάβει την έγκριση της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού.

ergasies gia neo ghpedo raidesto 2“Πρόκειται για μία από τις σημαντικότερες παρεμβάσεις που έρχεται να ενισχύσει την αθλητική δραστηριότητα στο δήμο μας και ταυτόχρονα να ικανοποιήσει ένα πάγιο αίτημα των κατοίκων της περιοχής μας” τονίζει μεταξύ άλλων σε δηλώσεις του ο Αντιπρόεδρος της ΔΕΠΠΑΘ κ.Νίκος Λαγός. “Με πολύ κόπο και μεγάλο αγώνα,ο δήμος γίνεται σταδιακά σημείο αναφοράς και για τις αθλητικές μας εγκαταστάσεις. Το τελευταίο διάστημα πραγματοποιούνται σημαντικές παρεμβάσεις, τόσο στους Ταγαράδες όπου βρίσκεται στην τελική ευθεία το έργο του κλειστού προπονητηρίου, όσο και στη Νέα Ραιδεστό, όπου σύντομα μία νέα σημαντική αθλητική υποδομή για τη νεολαία μας, πρόκειται να δημοπρατηθεί στις αρχές του νέου έτους. Στόχος μας να συνεχίσουμε να δημιουργούμε ένα πρότυπο περιβάλλον για τον ερασιτεχνικό και τον επαγγελματικό αθλητισμό του δήμου μας, για ανθρώπους κάθε ηλικίας, για όλα τα σπορ, με ένα δήμο πρότυπο και για τις αθλητικές του εγκαταστάσεις», σημείωσε χαρακτηριστικά ο κ. Λαγός.


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Comments are closed.

Close Search Window
Μετάβαση στο περιεχόμενο