Ανακοινώσεις, Δελτία Τύπου, Ενημέρωση|

Σε εξέλιξη βρίσκεται μεγάλο πρόγραμμα ασφαλτοστρώσεων σε όλους τους οικισμούς του Δήμου Θέρμης. Πρόκειται εργολαβίες ύψους 4,5 εκ. Ευρώ, ενώ οι δρόμοι που ασφαλτοστρώνονται σε κάθε Κοινότητα, επιλέχθηκαν μετά από σωστή ιεράρχηση αναγκών και αιτημάτων. Οι παρεμβάσεις αναμόρφωσης και συντήρησης των δρόμων στοχεύουν στη βελτίωση της εικόνας του Δήμου μας και της καθημερινότητας κατοίκων και επισκεπτών του, καθώς εξασφαλίζουν συνθήκες ασφαλούς διέλευσης για πεζούς και οχήματα.

Οι ασφαλτοστρώσεις στη Νέα Ραιδεστό ολοκληρώθηκαν χθες Πέμπτη 16 Ιανουαρίου 2020 περιελάμβαναν πολλαπλές εργασίες σε κεντρικούς οδούς του οικισμού και συγκεκριμένα στα οδικά συγκροτήματα: Θεμιστοκλέους – Βάγια Σταματίου – Αγίου Αθανασίου, Βενιζέλου έως Μεγάλου Αλεξάνδρου, Δημητρίου Καραολή από Θράκης έως Ανδρέα Παπανδρέου, Καραολή – Μεγάλου Αλεξάνδρου έως Θουκιδίδου, από παλιά Εθν. Οδό Θεσσαλονίκης – Πολυγύρου μέχρι Δημητρίου και Καραολή, από παλιά Εθνική οδό προς Αισχύλου έως Ιερέα Τσουμαρίδη 300 μέτρα από την πρώτη παράλληλο, από παλιά Εθνική οδό έως Πραξιτέλους και Μακεδονομάχων, από Κολοκοτρώνη έως Πολυτεχνείου μέχρι και την οδό Καβάφη.


Αρχικά πραγματοποιήθηκε απόξεση του υπάρχοντος ασφαλτικού οδοστρώματος και κατόπιν το οδόστρωμα των οδών που προαναφέρθηκαν, αφού καθαρίστηκε επιμελώς, διαστρώθηκε με ειδικό συνδετικό υλικό προκειμένου να υποδεχθεί την ασφαλτική στρώση, πάχους 5 εκατοστών. Τα έργα ασφαλτόστρωσης αποτελούν μέρος του πολιτισμού της καθημερινότητας την οποία δικαιούνται οι συνδημότες μας αλλά και οι επισκέπτες του Δήμου μας και θα συνεχιστούν με στόχο τη βελτίωση της ποιότητας ζωής όλων μας.


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Comments are closed.

Close Search Window
Μετάβαση στο περιεχόμενο