Ανακοινώσεις, Δελτία Τύπου, Ενημέρωση|

Πράξη προσφοράς και αγάπης προς το φυσικό περιβάλλον μέσα στο οποίο ζουν και δραστηριοποιούνται πραγματοποίησαν χθες Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2020, μαθητές και μαθήτριες του Ελληνικού Κολεγίου στη Θέρμη.
Συγκεκριμένα εβδομήντα και πλέον μαθητές και μαθήτριες της Α΄ Λυκείου του Ελληνικού Κολεγίου Θεσσαλονίκης, με τους συνοδούς καθηγητές κ.κ. Σ. Αθανασάκη, Β. Σταυρίδη και Χ. Χρυσαφίδη, πραγματοποίησαν εθελοντική δράση καθαρισμού του υγροβιότοπου στο Φράγμα του Δήμου Θέρμης, αποδεικνύοντας για μία ακόμη φορά την ευαισθησία τους και κυρίως το σεβασμό τους στο φυσικό περιβάλλον.
Η δράση πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία και υπό την καθοδήγηση για μία ακόμη φορά της Διευθύντριας του σχολείου κ. Ιωάννας Φουντά και σε άψογη συνεργασία με το τμήμα Καθαρισμού Κοινοχρήστων χώρων της Διεύθυνσης Καθαριότητας και Ανακύκλωσης του Δήμου Θέρμης.
Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στη διεύθυνση και τους μαθητές του Ελληνικού Κολεγίου που συμμετέχουν αδιάκοπα και σταθερά σε ένα ευρύ φάσμα δράσεων εθελοντικού χαρακτήρα, καθ όλη τη διάρκεια του σχολικού έτους, αρκετές από τις οποίες οργανώνονται με τη συνεργασία του Δήμου Θέρμης.


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Comments are closed.

Close Search Window
Μετάβαση στο περιεχόμενο