Ανακοινώσεις, Ενημέρωση|

pictureΟ Δήμος Θέρμης στο πλαίσιο του έργου «Ασφαλτοστρώσεις αστικής οδοποιίας λοιπών διαμερισμάτων» θα προχωρήσει σε εργασίες ασφαλτόστρωσης – αποκατάστασης της οδού Περικλέους στον οικισμό Πλαγιαρίου του Δήμου Θέρμης. Η έναρξη των εργασιών θα γίνει τη Δευτέρα 19 / 01 /2015. Οι εργασίες αποκατάστασης θα πραγματοποιηθούν σε δύο (2) φάσεις και το διάστημα ολοκλήρωσης των εργασιών εκτιμάται ότι θα είναι 15 μέρες.

Στην πρώτη φάση θα εκτελεστούν οι εργασίες αποκατάστασης του τμήματος της οδού Περικλέους από τη συμβολή της με την οδό 28ης Οκτωβρίου έως τη συμβολή της με την οδό Ιωνίας. Προκειμένου να εκτελεστούν οι εργασίες της 1ης φάσης θα αποκλειστεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στην οδό Περικλέους. Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται με αμφίδρομη κίνηση των οχημάτων δια μέσου των οδών Ιωνίας – Δωδεκανήσου. Στη δεύτερη φάση θα εκτελεστούν οι εργασίες αποκατάστασης του τμήματος της οδού Περικλέους από το ύψος της οδού Μιαούλη έως την οδό Κοραή. Προκειμένου να εκτελεστούν οι εργασίες της 2ης φάσης. Θα αποκλειστεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων. Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται δια μέσου των οδών Αδ. Κοραή – Δωδεκανήσου – Μιαούλη.

Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να απευθύνεστε στην Τεχνική Υπηρεσία του δήμου Θέρμης στα τηλέφωνα 2310483400-411 κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες. 

απεικόνιση εργασιών

απεικόνιση εργασιών

απεικόνιση έργασιών


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Αφήστε μια απάντηση

Close Search Window