Ανακοινώσεις, Ενημέρωση|

nees thirides fwto 1

Ικανοποιώντας ένα πάγιο αίτημα των δημοτών, ο Δήμος Θέρμης προχώρησε στην προμήθεια νέων ταχυδρομικών θυρίδων οι οποίες τοποθετούνται ήδη στις Τοπικές και Δημοτικές Κοινότητες. Η διαδικασία της τοποθέτησης των νέων θυρίδων ξεκίνησε χθες Τρίτη 7 Νοεμβρίου 2017 και θα πραγματοποιείται καθημερινά σε όλη την έκταση του Δήμου Θέρμης.

Ειδικότερα, στην κατεύθυνση της καλύτερης εξυπηρέτησης των αναγκών των κατοίκων,  ήδη τοποθετήθηκαν νέες ταχυδρομικές θυρίδες στις Δημοτικές Κοινότητες : Θέρμης,  και Νέου Ρυσίου. Η διαδικασία θα συνεχιστεί με την τοποθέτηση συνολικά εβδομήντα έξι νέων θυρίδων σε όλο το Δήμο Θέρμης και θα ολοκληρωθεί τους επόμενους οκτώ μήνες όπως προβλέπεται και στη σχετική μελέτη.

nees thyrides fwto 2nees thyrides fwto 3nees thyrides fwto 4

Η δαπάνη της συγκεκριμένης προμήθειας ανέρχεται στις 50.946,60 ευρώ. Να σημειωθεί ότι κάθε γραμματοθυρίδα τοποθετείται σε επάλληλη θέση, η μία δίπλα στην άλλη, όπως εύκολα μπορεί να διακρίνει κανείς στις σχετικές εικόνες.

Αύριο Πέμπτη 9 Νοεμβρίου  η διαδιακσία θα συνεχιστεί στην  περιοχή του casino, στα Φαρμακέικα, και επί της οδού Λαμπράκη στο Τριάδι. Αξίζει να σημειωθεί πως την όλη διαδικασία της τοποθέτησης θα επιβλέπει, όλο το χρονικό διάστημα που απαιτείται, το Τμήμα Συντήρησης και Αυτεπιστασίας της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Θέρμης.

 


Κοινοπόιηστε αυτό το άρθρο

Αφήστε μια απάντηση

Close Search Window