Δελτία Τύπου, Ενημέρωση|

Την εορταστική περίοδο των Χριστουγέννων αυξάνεται αισθητά ο όγκος των σκουπιδιών. Εκτός των συσκευασιών από δώρα, μετά το πέρας των γιορτών χιλιάδες χριστουγεννιάτικα δέντρα, που έχουν πια επιτελέσει τον σκοπό τους , δεν έχουν θέση στα σαλόνια των σπιτιών.

Ο Δήμος Θέρμης ενημέρωσε έγκαιρα  τους δημότες – κατοίκους της περιοχής, ότι η συλλογή των χριστουγεννιάτικων δέντρων ξεκίνησε από τη Δευτέρα 7 Ιανουαρίου 2019 και διήρκεσε δύο εβδομάδες και συγκεκριμένα κατά τις ημέρες  Δευτέρα- Τετάρτη – Παρασκευή -7 -9-11 και 14-16-18 Ιανουαρίου 2019, νωρίς το πρωί και αργά το βράδυ της προηγούμενης ημέρας.

Σήμερα η διαδικασία ολοκληρώνεται και στην κατεύθυνση αυτή παρακαλούνται οι δημότες μας, να μην απορρίπτουν πλέον τα χριστουγεννιάτικα δέντρα  δίπλα στους κάδους ή  και στους δρόμους.

Για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία οι ενδιαφερόμενοι συνδημότες μας μπορούν να απευθύνονται  στα τηλέφωνα  2310 467 110 η 2310 478 014 της Διεύθυνσης Καθαριότητας του Δήμου Θέρμης .

Υπενθυμίζεται πως με κεντρικό σύνθημα  «κανένα χριστουγεννιάτικο δέντρο στον ΧΥΤΑ», ο Δήμος Θέρμης τα τελευταία χρόνια έχει ενεργοποιήσει τη δράση για τη μετατροπή των ελάτων σε ροκανίδι , εδαφοβελτιωτικό υλικό, και μοριοσανίδες και με ειδικά μηχανήματα που έχει προμηθευτεί. Αμέσως μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας συγκέντρωσης των χριστουγεννιάτικων δένδρων, προχωρά στην αξιοποίησή τους με τον τρόπο που προαναφέρθηκε.


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Comments are closed.

Close Search Window