Ανακοινώσεις, Δελτία Τύπου, Ενημέρωση|

kyma 2Ο ιδιαίτερος προβληματισμός που αναπτύχθηκε τα τελευταία δύο χρόνια στο Δήμο Θέρμης, στο πλαίσιο των εργασιών της Επιτροπής Δια βίου Μάθησης του Δημοτικού Συμβουλίου Θέρμης, γέννησε μια καινοτόμο ιδέα ,το ΚΥ.ΜΑ ή αλλιώς Κύκλοι Μάθησης Δήμου Θέρμης . Πρόκειται για μία ομάδα ειδικών τόσο στην εκπαίδευση ενηλίκων όσο και σε ειδικά επιστημονικά πεδία, που συναντήθηκαν και αποφάσισαν να δημιουργήσουν την Ομάδα Εθελοντών Εκπαιδευτών Ενηλίκων του Δήμου Θέρμης . Το ΚΥΜΑ  είναι πλέον μια πραγματικότητα στην τοπική μας κοινωνία   και μια πρόκληση για τον Δήμο Θέρμης να επενδύσει στην προοπτική αυτού του εγχειρήματος.


Χθες Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2017 ξεκίνησαν οι πρώτες επιμορφωτικές συναντήσεις στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Θέρμης. Οι εκπαιδευτές κ.κ. Ανδρέας Μεδίκτσος και Μαριάννα Δρακοπούλου , Ψυχολόγοι της διαδημοτικής δομής “ΕΛΠΙΔΑ”, συνομίλησαν με τους εκπαιδευόμενους και παρουσίασαν τις κατευθύνσεις των επιμορφωτικών σεμιναρίων με αντικείμενο τις “Ανθρώπινες Σχέσεις”.

kyma 1kyma 1
Θα ακολουθήσουν τον επόμενο μήνα και νέα επιμορφωτικά σεμινάρια τόσο στη Θέρμη όσο και σε άλλες Δημοτικές Κοινότητες, σύμφωνα πάντα με το ενδιαφέρον και τις δηλώσεις συμμετοχής που έχουν έως τώρα κατατεθεί.
Σε πρώτη φάση θα ξεκινήσουν επιπλέον σεμινάρια το μήνα Δεκέμβριο, με τις θεματικές ενότητες των “Νέων Τεχνολογιών”, της “Φύσης και Διατροφής”, της “Συμβουλευτικής Σταδιοδρομίας και Διαχείρισης Καριέρας” και της “Εκπαίδευσης Ενηλίκων και Συμμετοχικής Μάθησης”.

 


Κοινοπόιηστε αυτό το άρθρο

Αφήστε μια απάντηση

Close Search Window