Ανακοινώσεις, Δελτία Τύπου, Εκδηλώσεις|

Συνεχίζονται οι ενημερωτικές εκδηλώσεις γα τις εργασίες του κτηματολογίου στις περιοχές όπου γίνεται η κτηματογράφηση. Μετά τη Σουρωτή, το Κ. Σχολάρι όπου έγινε επίσκεψη του κλιμακίου τη Δευτέρα που μας πέρασε, σήμερα ήρθε και του Αγ. Αντωνίου και της Περιστεράς.
Παράλληλα, σε συνεννόηση με τους προέδρους των κοινοτήτων καταρτίζεται ένα πρόγραμμα εβδομαδιαίων επισκέψεων ανά κοινότητα. Ο Α. Τσολάκης, αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών και Υπηρεσιών Δόμησης ανέφερε ότι κλιμάκιο μηχανικών “θα επισκέπτεται κάθε κοινότητα μία μέρα συγκεκριμένη μέρα της εβδομάδας, η οποία θα ανακοινωθεί”.

Υπενθυμίζεται ότι το Γραφείο Ενημέρωσης και Εξυπηρέτησης για το κτηματολόγιο Σουρωτής, Αγ. Αντωνίου – Μονοπηγάδου, Περιστεράς, Λιβαδίου, και Κ. Σχολαρίου, που βρίσκεται στη Σουρωτή εξυπηρετεί καθημερινά τους πολίτες από τις 08:30 έως τις 15:30.

Από τη Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου, εκτός από το Γρ. Κτηματογράφησης Θεσσαλονίκης, η υποβολή των δηλώσεων θα γίνεται και στα γραφεία του κτηματολογίου που στεγάζονται στο δημοτικό κτίριο στην Τοπική Κοινότητα Σουρωτής (Γεωργίου Μαυρομάτη & Χρήστου Λόλα) και εξυπηρετεί τους πολίτες καθημερινά από 8:30–15:30.
Εναλλακτικά, οι ενδιαφερόμενοι πολίτες μπορούν να ενημερωθούν, αλλά και να καταθέσουν την αίτησή τους ηλεκτρονικά στο σύνδεσμο www.thessktima.gr .
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με:
Γραφείο Ενημέρωσης Σουρωτής
Γεωργίου Μαυρομάτη & Χρήστου Λόλα, Σουρωτή
τηλ.: 2396020156
e-mail: sourotiktima@gmail.com
Γραφείο Κτηματογράφησης Θεσσαλονίκης
26ης Οκτωβρίου 90 (Porto Center, 1ος όροφος)
τηλ.: 2310546486 / 2310518823
e-mail: thessktima@gmail.com


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Comments are closed.

Close Search Window
Μετάβαση στο περιεχόμενο