Ανακοινώσεις, Δελτία Τύπου|

Ξεκίνησε η υποβολή αιτήσεων για την εγγραφή στον δεύτερο κύκλο της σχολής γονέων η οποία υλοποιείται στο πλαίσιο των δράσεων του «Συμβουλευτικού Σταθμού Υποστήριξης Μαθητών & Γονέων Δήμου Θέρμης» από την Αντιδημαρχία Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης, Πολιτισμού & Νέας Γενιάς σε συνεργασία με την Αναπτυξιακή Ανώνυμη Εταιρεία ΟΤΑ ανατολικής Θεσσαλονίκης, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ Α.Ε.
Οι δέκα εξ ΄αποστάσεως δίωρες συναντήσεις απευθύνονται σε γονείς, κατοίκους του δήμου Θέρμης των οποίων τα παιδιά φοιτούν στα σχολεία της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης, δηλαδή νηπιαγωγείο και δημοτικό, του δήμου Θέρμης. Σύμφωνα με τον αντιδήμαρχο παιδείας Στέλιο Αποστόλου «στόχος είναι μέσα από τη συζήτηση θεμάτων που απασχολούν τους γονείς παιδιών ηλικίας 4 – 12 ετών, όπως για παράδειγμα η συνεργασία γονέα – εκπαιδευτικού, ο βαθμός εμπλοκής του στην εκπαιδευτική διαδικασία, η ευαισθητοποίηση και η αποδοχή της διαφορετικότητας, η επιτυχής προσαρμογή σε δυσκολίες, και πολλά άλλα, να βοηθήσουμε τον γονιό να αντιληφθεί σε βάθος τον ρόλο του και να συμβάλει δημιουργικά και αποτελεσματικά στην ολόπλευρη ανάπτυξη της προσωπικότητας των παιδιών».
Στις συναντήσεις, που θα πραγματοποιούνται σε εβδομαδιαία βάση κάθε Δευτέρα από τις 17.30 έως τις 19.30 μπορούν να συμμετέχουν όλοι οι γονείς, είτε έχουν παρακολουθήσει κάποιον προηγούμενο κύκλο, είτε όχι, καθώς θα υπάρχει πλήρη διαφοροποίηση της θεματολογίας.
Η συμμετοχή στις σχολές είναι δωρεάν. Αιτήσεις συμμετοχής μπορούν να υποβληθούν έως τις 22 Μαρτίου στο φαξ 2310.486.203 ή στο email: epita@anatoliki.gr .
Υπεύθυνη Σχολών Γονέων: Ελευθερία Πήτα, τηλ. 2310463930/ 6983.88.48.76


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Comments are closed.

Close Search Window
Μετάβαση στο περιεχόμενο