Ξεκίνησε από χτες και θα διαρκέσει μέχρι τις 30 Ιουνίου η υποβολή αιτήσεων του προγράμματος Καλοκαιρινής Δημιουργικής Απασχόλησης 2020 της ΔΕΠΠΑΘ. Από την Τετάρτη 1 Ιουλίου μέχρι και την Τρίτη 31 Ιουλίου 2020 στα Κέντρα Πολιτισμού Ν. Ραιδεστού και Τριαδίου τα παιδιά ηλικίας 5 έως 12 ετών περνούν τα καλοκαιρινά πρωινά παίζοντας, ζωγραφίζοντας, κάνοντας κατασκευές γυμναστική, ενδυνάμωση, χορό και πολλά άλλα. Το πρόγραμμα θα υλοποιείται από Δευτέρα έως Παρασκευή και ώρες 08.00 π.μ. έως 16.00 μ.μ.

“Μετά την κρίση της πανδημίας έχουμε τη χαρά, μέσα σε συνθήκες απόλυτης ασφάλειας να μπορούμε να δώσουμε, όπως κάθε χρόνο, ένα χέρι βοήθειας στους γονείς δίνοντας ταυτόχρονα όσο το δυνατόν περισσότερες δυνατότητες στα παιδιά για  να αναπτύξουν δημιουργικά τις κλίσεις και τα ταλέντα τους” τονίζει η Αθηνά Παπαδάκη Πρόεδρος της ΔΕΠΠΑΘ  .
Το κόστος συμμετοχής ανέρχεται σε δώδεκα (12,00) ευρώ το παιδί ανά βδομάδα, για δύο (2) ή τρία (3) παιδιά ή και περισσότερα (αδέρφια) που θα συμμετέχουν στο πρόγραμμα, το κόστος συμμετοχής ανέρχεται σε οκτώ (8,00) ευρώ το παιδί ανά βδομάδα.
Όσοι γονείς επιθυμούν τη συμμετοχή των παιδιών τους στην προαναφερόμενη δράση, παρακαλούνται όπως συμπληρώσουν τη σχετική αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος (διαθέσιμη και στην ιστοσελίδα της Επιχείρησης (www.deppath.gr)στα Κ.Π. Τριαδίου και Ν.Ραιδεστού το διάστημα 15 – 30/06/2020.

Πληροφορίες:
Κ.Π. Τριαδίου: Δευτέρα – Παρασκευή και ώρες 16.30 – 20.30. Τηλεφ: 2310467609


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Comments are closed.

Close Search Window
Μετάβαση στο περιεχόμενο