Ανακοινώσεις, Δελτία Τύπου, Ενημέρωση|

mple kvdvnes 2Συνεχίζεται η προσπάθεια αντικατάστασης και τοποθέτησης νέων “μπλε” κάδων στο Δήμο Θέρμης, από την αρμόδια υπηρεσία Καθαριότητας και Ανακύκλωσης. Να θυμίσουμε ότι ήδη περισσότεροι από διακόσιοι κάδοι ανακύκλωσης, έχουν αντικατασταθεί σε όλη την έκταση του Δήμου Θέρμης το τελευταίο χρονικό διάστημα. Με κεντρικό σύνθημα «Συνεργαζόμαστε για έναν καθαρό Δήμο», η Αντιδημαρχία Καθαριότητας και Ανακύκλωσης, έχει ξεκινήσει από τις αρχές Σεπτεμβρίου 2017 την αντικατάσταση όλων των παλαιών και φθαρμένων ή ακατάλληλων, μπλε και πράσινων κάδων του Δήμου.

Η προσπάθεια θα συνεχιστεί στις αρχές του επόμενου μήνα  (Δεκεμβρίου) με την τοποθέτηση 18 νέων μπλε κάδων (κώδωνες) στις εξής Δημοτικές και Τοπικές Κοινότητες:

Θέρμης: στη διασταύρωση των οδών Κουγιάμη και Δραγατσανίου, επί της Επαρχιακής οδού προς Πυλαία (οδός Καζαντίδη) και επί της οδού Χάψα

Τριλόφου: στην πλατεία Δημαρχείου, στο πάρκο επί της οδού Προφήτη Ηλία και στη διασταύρωση των οδών Μεγάλου Αλεξάνδρου και Μ. Αναγνωστάκη

Πλαγιαρίου: Στο Κεντρικό πάρκο Πλαγιαρίου και στη διασταύρωση των οδών 28ης Οκτωβρίου και Β. Ηπείρου

Καρδίας : στην οδό Δημοκρατίας και στην οδό Καρατάσου (γήπεδο Καρδίας)

Κάτω Σχολαρίου: Στην οδό “όχι”

Αγίας Παρασκευής : Επί της Επαρχιακής Οδού Ρυσίου – Βασιλικών (κοντά στο δημοτικό σχολείο)

Σουρωτής: στην Κεντρική Πλατεία (πλησίον του εμπορικού κέντρου επί της Αθανασίου Διάκου)

Βασιλικών : Στη γέφυρα Ανθεμούντα, στην οδό Ανθεμούντος (επί της παλιάς Λαϊκής)

Nέας Ραιδεστού : επί της Επαρχιακής οδού Θεσσαλονίκης – Πολυγύρου, διασταύρωση – γωνία με Τριάδι

Μονοπήγαδου: στην είσοδο του οικισμού

Αγίου Αντωνίου : στην πλατεία Ηρώων

Περιστεράς : στην κεντρική πλατεία

Λιβαδίου: στην κεντρική πλατεία

mple kvdvnas 1Να σημειωθεί πως μέχρι τώρα έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία αντικατάστασης  κάδων σε συγκεκριμένα σημεία στα Βασιλικά, τον Τρίλοφο, τη Θέρμη, στον κεντρικό δρόμο Θεσσαλονίκης – Μηχανιώνας από το ύψος «μηδέν» έως την Περαία καθώς και στο χώρο του Αεροδρομίου «Μακεδονία». Ειδικότερα, στο Αεροδρόμιο τοποθετήθηκαν συνολικά 34 πράσινοι και 15 μπλε κάδοι.

 

 

 


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Αφήστε μια απάντηση

Close Search Window