ΣΥΝΤΟΜΕΥΣΕΙΣ:

Το Δημοτικό Συμβούλιο Θέρμης κατά την τελευταία συνεδρίασή του στις 25 Σεπτεμβρίου 2019 όρισε το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Νομικού Προσώπου Δημοσίου Δικαίου με την επωνυμία «Κέντρα Κοινωνικής Πρόνοιας – Φροντίδας & Προσχολικής Αγωγής Δήμου Θέρμης».
Νέος Πρόεδρος του Νομικού Προσώπου έπειτα από τη συζήτηση που ακολούθησε και αφού τα μέλη του Συμβουλίου έλαβαν υπόψη την εισήγηση του Προέδρου, τη συστατική πράξη του Νομικού Προσώπου και τις σχετικές διατάξεις του άρθρου 240 του Ν. 3463/2006 (Κ.Δ.Κ.), του Ν. 3852/2010 και του Ν.4555/2018 όπως τροποποιήθηκε και ισχύει με το Ν.4623/2019 και το Ν.4625/2019, εκλέχθηκε ο Δημοτικός Σύμβουλος Αργύρης Μωραϊτης και Αντιπρόεδρος ο Γιώργος Αγγέλου.

Ο Αργύρης (Λάκης) Μωραΐτης, γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Πλαγιάρι, όπου ζει μέχρι και σήμερα με την οικογένειά του.
Από νεαρή ηλικία ασχολήθηκε με την πολιτική και τα κοινά του τόπου μας, έχοντας σημαντική δραστηριότητα στον τοπικό αθλητικό σύλλογο (ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΛΑΓΙΑΡΙΟΥ). Διετέλεσε μέλος του Δημοτικού Συμβουλίου του πρώην Δήμου Μίκρας, όπου για τρία χρόνια ήταν Αντιπρόεδρος στη ΔΕΥΑ Μίκρας και για έναν χρόνο Αντιδήμαρχος. Μετά την συνένωση του Δήμου Μίκρας με τον Δήμο Θέρμης, εκλέχθηκε για δύο συνεχόμενες θητείες στο τοπικό συμβούλιο Πλαγιαρίου στη θέση του Προέδρου. Στις εκλογές του Μαϊου 2019 εκλέχθηκε Δημοτικός Σύμβουλος Θέρμης.

Ο Γιώργος Αγγέλου γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη. Έχει αποφοιτήσει από την Οδοντιατρική Σχολή του ΑΠΘ και διατηρεί ιδιωτικό Οδοντιατρείο από το 1995. Υπήρξε μέλος του Δ.Σ. της Δημοτικής Επιχείρησης Πολιτισμού, Περιβάλλοντος και Αθλητισμού του Δήμου Θέρμης για πολλά χρόνια και πρόεδρος για 3 συνεχείς θητείες στο σύλλογο γονέων και κηδεμόνων του δημοτικού σχολείου Ταγαράδων και Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 2ου Γυμνασίου Θέρμης. Έχει διατελέσει γραμματέας στον Αθλητικό Συλλόγου Θρίαμβος Ταγαράδων. Από 2018 κατείχε τη θέση του Αντιπροέδρου του Νομικού Προσώπου του Δήμου Θέρμης των «Κέντρων Κοινωνικής Πρόνοιας και Προσχολικής Αγωγής».

Αναλυτικά η σύνθεση του Νομικού Προσώπου Δημοσίου Δικαίου με την επωνυμία «Κέντρα Κοινωνικής Πρόνοιας – Φροντίδας & Προσχολικής Αγωγής Δήμου Θέρμης» έχει ως εξής:

1. Αποστόλου Στυλιανός με αναπληρωτή του τον Κουγιουτζίδη Κωνσταντίνο
2. Βογιατζής Δημήτριος με αναπληρωτή του τον Λαγό Νικόλαο
3. Κούτρη Ευαγγελία (Λίτσα) με αναπληρωτή της τον Λιάντα Δημήτριο
4. Μωραΐτης Αργύριος (Λάκης) με αναπληρώτριά του την Παπαδάκη Αθηνά
5. Χατζηδημητρίου Φανή με αναπληρωτή της τον Σαμαρά Σωκράτη
6. Πράτανος Απόστολος με αναπληρωτή του Ιωσηφίδη Ιωάννη
7. Γραικός Κωνσταντίνος με αναπληρωτή του τον Φάσσα Χρήστο
8. Τριανταφυλλίδου Ιωάννα με αναπληρωτή της τον κ. Μαλικά Ευριπίδη
9. Αγγέλου Γεώργιος με αναπληρώτριά του την Βουτσά Μαρία Ελένη (Μαριαλένα)
10.Βιολιτζής Ανδρέας με αναπληρώτριά του την Μπιζέρα Πηνελόπη (Πωλίνα)
11. Συντάκη Έλενα με αναπληρώτριά της την Ψειράκη Μαρία Ρούσα
12.Ταβουλάρης Αθανάσιος με αναπληρωτή του τον Χατζάγα Παναγιώτη
13.Χρυσοστομίδου ¨Ολγα με αναπληρώτριά της την κα Χατζηαντωνίου Αργυρώ
14.Λαζαρίδης Ηλίας με αναπληρώτριά του την Ματζερίδου Μαρία
15.Μαρία Κίνη με αναπληρώτρια την κα Χατζηκώστα Ελευθερία.

Η θητεία του Διοικητικού Συμβουλίου θα είναι το μισό της θητείας του Δημοτικού Συμβουλίου.


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Comments are closed.

Μετάβαση στο περιεχόμενο