Σπουδές σε νέους τομείς και ειδικότητες μπορεί να κάνει κανείς στο ΕΠΑΛ Βασιλικών από τον Σεπτέμβριο. Αναλυτικά, στο επόμενο σχολικό έτος θα λειτουργήσουν οι τομείς Πληροφορικής, Διοίκησης και οικονομίας, Γεωπονίας, τροφίμων και περιβάλλοντος, Υγείας, πρόνοιας και ευεξίας για τη Β΄ Λυκείου.
Στην Γ΄ Λυκείου οι ειδικότητες που μπορούν να λάβουν οι μαθητές ανά τομέα είναι για την πληροφορική τεχνικός εφαρμογών πληροφορικής, για τον τομέα διοίκησης και οικονομίας η ειδικότητα του υπαλλήλου διοίκησης και οικονομικών υπηρεσιών καθώς και υπάλληλος αποθήκης και συστημάτων εφοδιασμού. Όποιος επιλέξει τον τομέα γεωπονίας τροφίμων και περιβάλλοντος μπορεί να πάρει την ειδικότητα του τεχνικού τεχνολογίας τροφίμων και ποτών, του τεχνικού φυτικής παραγωγής και του τεχνικού ανθοκομίας και αρχιτεκτονικής τοπίου, ενώ για τον τομέα υγείας, πρόνοιας και ευεξίας οι ειδικότητες που προσφέρονται είναι βοηθός νοσηλευτή και κομμωτικής τέχνης.
Οι μαθητές και οι μαθήτριες που επιθυμούν να εγγραφούν, να ανανεώσουν την εγγραφή τους ή να μετεγγραφούν σε οποιαδήποτε τάξη Δημόσιων Ημερησίων και Εσπερινών ΓΕ.Λ. – ΕΠΑ.Λ. για το σχολικό έτος 2020 – 2021, υποβάλλουν «Ηλεκτρονική Αίτηση εγγραφής, ανανέωσης εγγραφής ή μετεγγραφής», μέσω της εφαρμογής e-eggrafes στην ηλεκτρονική διεύθυνση: https://e-eggrafes.minedu.gov.gr συμπληρώνοντας όλα τα απαραίτητα στοιχεία, από τη 18 η Ιουνίου 2020 και ώρα 09:00 έως και τη 2 η Ιουλίου 2020 και ώρα 23:59.


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Comments are closed.

Close Search Window
Μετάβαση στο περιεχόμενο