Ανακοινώσεις, Δελτία Τύπου, Ενημέρωση|

vasilika nea symvoylos kalhΟρκίστηκε από το Δήμαρχο κ. Θεόδωρο Παπαδόπουλο, η νέα  Τοπική Σύμβουλος της Δημοτικής Κοινότητας Βασιλικών, του Δήμου Θέρμης, του συνδυασμού “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ”,  κ. Όλγα Γιαννιού. Η αλλαγή αυτή στη σύνθεση του τοπικού συμβουλίου Βασιλικών προέκυψε μετά την αποδοχή της παραίτησης της κ. Αγγελικής Μιχαλάκα από το αξίωμα της Τοπικής Συμβούλου της Δημοτικής Κοινότητας Βασιλικών.

vasilika nea symvoylos 1Η τελετή της ορκωμοσίας πραγματοποιήθηκε, στο Γραφείο του Δημάρχου Θέρμης κ. Θεόδωρου Παπαδόπουλου. Αμέσως μετά το τέλος της ορκωμοσίας ο Δήμαρχος Θέρμης ευχήθηκε καλή επιτυχία και καλή δύναμη στη νέα τοπική σύμβουλο εκφράζοντας την πεποίθησή του ότι το καλό κλίμα συνεργασίας που υπάρχει στη δημοτική κοινότητα θα συνεχιστεί για την προκοπή των κατοίκων των Βασιλικών αλλά και όλου του Δήμου Θέρμης.


Κοινοπόιηστε αυτό το άρθρο

Αφήστε μια απάντηση

Ανακοινώσεις, Δελτία Τύπου, Ενημέρωση|

dhmarxos orkomosia neas symvoyloy neoy rysioyΟρκίστηκε σήμερα, από το Δήμαρχο κ. Θεόδωρο Παπαδόπουλο, η νέα τοπική σύμβουλος της Δημοτικής Κοινότητας Νέου Ρυσίου, κ. Ευδοκία Παπαχρηστίδου. Η αλλαγή αυτή στη σύνθεση του τοπικού συμβουλίου στο Νέο Ρύσιο προέκυψε μετά την αποδοχή της παραίτησης της κ. Ειρήνης Φράσκου. Η τελετή της ορκωμοσίας πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στο Γραφείο του Δημάρχου, παρουσία του Προέδρου της Τοπικής Κοινότητας κ. Χρήστου Θωμάρεϊ . (περισσότερα…)


Κοινοπόιηστε αυτό το άρθρο

Αφήστε μια απάντηση

Close Search Window