Την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας τους, πραγματοποίησαν την Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2020 διοίκηση, ποδοσφαιριστές, προπονητές και ακαδημίες του Ατρόμητου Πλαγιαρίου στις εγκαταστάσεις της ομάδας παρουσία πλήθους κόσμου και τοπικών αρχών. Σε μία ευχάριστη ατμόσφαιρα παίκτες και παράγοντες αντάλλαξαν ευχές για τη νέα χρονιά αλλά και για τους “πνεύμονες” της ποδοσφαιρικής ομάδας , τα μικρά παιδιά που στελεχώνουν τις ακαδημίες της και κυριολεκτικά κατέκλυσαν το χώρο της εκδήλωσης.


Ο Πρόεδρος της ομάδας κ. Γιώργος Παστρικάκης ευχαρίστησε τους γονείς για την υπομονή τους,  τη στήριξη που προσφέρουν στις ακαδημίες αλλά, κυρίως, για την παρουσία τους σε κάθε κοινή προσπάθεια που έχει ως σημείο αναφοράς τα παιδιά τους. Επίσης ευχαρίστησε τους προπονητές που υποστηρίζουν με την παρουσία τους με τη βαθιά γνώση τους για το άθλημα αλλά και την αγάπη τους τα παιδιά της ομάδας.
Από την πλευρά του ο Αντιπρόεδρος της ΔΕΠΠΑΘ κ. Νικόλαος Λαγός επεσήμανε πως ο δήμος θέρμης βρίσκεται πάντα δίπλα τους και σε συνεργασία με τη διοίκηση της ομάδας, φροντίζει για τη βελτίωση των αθλητικών υποδομών, παρεμβαίνοντας όπου απαιτείται, ώστε οι αθλητές να μπορούν να απολαμβάνουν και να λειτουργούν χωρίς προβλήματα μέσα σε αυτές.

Συνεχάρη τη διοίκηση της ομάδας για την εξαιρετική δουλειά της στα τμήματα των ακαδημιών, οι οποίες πλαισιώνονται από πολλά παιδιά και αυτό είναι το μεγαλύτερο κατόρθωμα και η μεγαλύτερη χαρά, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά. “Δεν υπάρχει καλύτερη εικόνα από αυτή που αντικρίζουμε σήμερα, εκατοντάδες παιδιά να βρίσκονται εδώ μαζί μας,  που θέλουν να δοκιμάσουν την τύχη τους στο άθλημα μπαίνοντας στην οικογένεια της ομάδας. Παιδιά που θέλουν να ευχαριστιούνται μέσα από το αθλητισμό και να βιώνουν το συναισθήμα της χαράς αλλά και της επάρκειας, να κοινωνικοποιούνται αλλά και να μαθαίνουν να αναπτύσσουν τη συνεργασία, την υπομονή και την επιμονή, την πειθαρχία και την αλληλοβοήθεια. Σας ευχαριστούμε όλους εσάς τους εθελοντές του αθλητισμού στον τόπο μας για όλα όσα προσφέρετε στα παιδιά μας αλλά ευχαριστούμε και τους γονείς τους, που προσπαθούν, να δώσουν περισσότερα από τον εαυτό τους για τα παιδιά τους σε αυτή τη δύσκολη περίοδο” σημείωσε με έμφαση ο Αντιπρόεδρος της ΔΕΠΠΑΘ κ. Λαγός. 


Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν επίσης, ο Αντιδήμαρχος Παιδείας κ. Στέλιος Αποστόλου, ο Πρόεδρος του ΝΠΔΔ κ. Αργύρης Μωραϊτης, ο Πρόεδρος της Κοινότητας Πλαγιαρίου κ. Νικόλαος Κουλέτας, οι Τοπικοί Σύμβουλοι Πλαγιαρίου κ. Κωνσταντίνος Παπαστάθης και Νέας Ραιαδεστού κ. Θεόδωρος Κιζιρίδης και φυσικά ο άνθρωπος που βρίσκεται πάντα δίπλα στην ομάδα, ο χορηγός της κ. Δημήτριος Ζουλφάκος. Άπαντες ευχήθηκαν στην ομάδα καλή επιτυχία στην τρέχουσα αθλητική χρονιά και τόνισαν ότι όλοι μαζί μπορούν να δουλέψουν για το καλό του ποδοσφαίρου.

Να σημειωθεί τέλος ότι στο πλαίσιο της εκδήλωσης παρουσιάστηκε και η νέα στολή της ομάδας. Καλή και δημιουργική χρονιά στην ομάδα με την ευχή το 2020 να εκπληρώσει όλους τους στόχους της.


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Comments are closed.

Close Search Window
Μετάβαση στο περιεχόμενο