Ανακοινώσεις, Δελτία Τύπου, Ενημέρωση|

kardia ghpedo prwthΠριν περίπου δύο μήνες, παραδόθηκε πλήρως ανακατασκευασμένο το ποδοσφαιρικό γήπεδο της Δημοτικής Κοινότητας Καρδίας του Δήμου Θέρμης. Όπως  είναι γνωστό, το προηγούμενο χρονικό διάστημα, συνεργεία από τη Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Πολιτισμού και Αθλητισμού, εργάστηκαν με εντατικούς ρυθμούς, πραγματοποιώντας εργασίες στο συνολικό χώρο του γηπέδου, εσωτερικά και εξωτερικά στην κατεύθυνση άμεσης και αποτελεσματικής αποκατάστασής του. Το ίδιο χρονικό διάστημα είχε  ολοκληρωθεί και η τοποθέτηση του νέου χλοοτάπητα από τα συνεργεία του ανάδοχου εργολάβου, τα εγκαίνια του οποίου πραγματοποιούν την Κυριακή 22 Απριλίου 2018, ο Δήμος Θέρμης, η Δημοτική Κοινότητα Καρδίας και ο ΑΟ Καρδίας, με τη διοργάνωση του 1ου τουρνουά ποδοσφαίρου το οποίο θα είναι αφιερωμένο στους εθελοντές του ποδοσφαίρου και θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο και του εορτασμού των 60 χρόνων ιστορίας του Α.Ο Καρδίας.

Σημαντικό μέρος των εργασιών, στο πλαίσιο της συνολικής ανακαίνισης του ποδοσφαιρικού γηπέδου της Καρδίας, πραγματοποίησαν όπως είναι γνωστό συνεργεία της ΔΕΠΠΑΘ με παρεμβάσεις που αφορούσαν ελαιοχρωματισμούς όλων των εσωτερικών χώρων του γηπέδου και εκτεταμένες ηλεκτρολογικές εργασίες αποκατάστασης των προβλημάτων που παρουσιάστηκαν. Μάλιστα στο πλαίσιο των ηλεκτρολογικών ελέγχων που πραγματοποιήθηκαν από τα συνεργεία της ΔΕΠΠΑΘ, έγινε αντικατάσταση των λαμπτήρων στους προβολείς του γηπέδου και ενός κατεστραμμένου καλωδίου μεγάλου μήκους. Παράλληλα τοποθετήθηκαν νέα κάγκελα όπου χρειάστηκε, ενώ μέχρι και σήμερα συνεργεία της ΔΕΠΠΑΘ επιμελούνται την κοπή χόρτων στο συνολικό χώρο του γηπέδου ώστε όλα να είναι πανέτοιμα για το τουρνουά της Κυριακής.

kardia ghpedo kalh 2Kardia kalh 1Ολοκληρώθηκαν επίσης οι εργασίες καθαρισμού των βοηθητικών χώρων του γηπέδου, οι συντηρήσεις-βελτιώσεις  των αποδυτηρίων, η αντικατάσταση των παλαιών και φθαρμένων κερκίδων του γηπέδου και δημιουργίας νέας βοηθητικής εισόδου στο γήπεδο. Οι παρεμβάσεις στο τελικό τους στάδιο περιελάμβαναν και τον ελαιοχρωματισμό των εστιών και των σκέπαστρων που χρησιμοποιούν οι αθλητές.
Στο ποδοσφαιρικό τουρνουά τμημάτων υποδομών με τίτλο “ Εθελοντισμός και Αθλητισμός” θα πάρουν μέρος 12 ομάδες : Σχολάρι, Καρδίας, Πλαγιάρι, Ήφαιστος, Απόλλων Καλαμαριάς, Ταγαράδες, Μίκρα FC, Μηχανιώνα, ΠΑΟΝΕ, ΠΑΟΚ, Νικόπολη και shooters Academy.
Τα εγκαίνια του νέου χλοοτάπητα θα πραγματοποιηθούν στις 3 το μεσημέρι την Κυριακή 22 Απριλίου 2018, παρουσία της Δημοτικής Αρχής και της Διοίκησης του ΑΟ Καρδίας.

 

 


Κοινοπόιηστε αυτό το άρθρο

Αφήστε μια απάντηση

Close Search Window