Ανακοινώσεις, Δελτία Τύπου, Ενημέρωση|

Με μηνύματα για στήριξη των επαγγελματιών του δήμου μας και σε ένα ευχάριστο κλίμα κύλησε η εκδήλωση για την κοπή της πίτας της Ένωσης Επαγγελματιών και Εμπόρων Θέρμης παρουσία του Δημάρχου Θέρμης κ. Θεόδωρου Παπαδόπουλου αλλά και πολλών εκπροσώπων της Αυτοδιοίκησης Α΄ και Β΄βαθμού. Κατά το σύντομο χαιρετισμό του στο πλαίσιο της εκδήλωσης,  ο Δήμαρχος Θέρμης κ. Θεόδωρος Παπαδόπουλος,   εξήρε το έργο και τις προσπάθειες της Ένωσης, αλλά και ευχαρίστησε το Διοικητικό Συμβούλιο για την άριστη συνεργασία με τη δημοτική αρχή Θέρμης, στην κατεύθυνση  στήριξης και ενίσχυσης όλων των Επαγγελματιών και Εμπόρων του Δήμου μας, που αποτελεί κοινή προσπάθεια και επιδίωξη Δήμου και Ένωσης.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα αυτής της καλής συνεργασίας αποτελεί η επιτυχημένη διοργάνωση σταθερά τα τελευταία της “Λευκής Νύχτας” στην αγορά της Θέρμης , που φέτος υπήρξε απόλυτα επιτυχημένη, αφού εκτός από μία πολύ όμορφη γιορτή, κατάφερε να ενισχύσει σημαντικά  την τοπική μας αγορά και να σκορπίσει χαμόγελα αισιοδοξίας στους Επαγγελματίες – Εμπόρους του Δήμου Θέρμης. Η φετινή “Λευκή Νύχτα” ήταν ένα όμορφο εορταστικό  “πανηγύρι”, με  χρώματα και μουσικές, όπως υποστηρίζει άλλωστε και ο εμπορικός κόσμος της Θέρμης, που συγκέντρωσε το ενδιαφέρον εκατοντάδων κατοίκων της περιοχής μας αλλά και επισκεπτών, στέλνοντας μήνυμα αισιοδοξίας αφού ο τζίρος των καταστημάτων του Δήμου μας αυξήθηκε κατά 40{9277431203aab0aa2421f575dad9809b2ce7438027171783f545e8a654977a78} σε σχέση με την περασμένη χρονιά.

 Ο Πρόεδρος της Ένωσης Επαγγελματιών και Εμπόρων Θέρμης κ. Ευστάθιος Πιστέλας, καλωσόρισε τους εκπροσώπους της τοπικής αυτοδιοίκησης και τους συναδέλφους του, ενώ κατά το σύντομο χαιρετισμό του αναφέρθηκε στη δύσκολη οικονομική κατάσταση και τη διαρκή πτωτική πορεία που διανύει ο Εμπορικός κόσμος. Παράλληλα επισήμανε πως αρκετοί συνάδελφοι του κλάδου αντιμετωπίζουν μεγάλο θέμα επιβίωσης, κυρίως οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις, ενώ στάθηκε ιδιαίτερα και στην έλλειψη οικονομικής ρευστότητας στην αγορά και την οικονομική δυσπραγία του κόσμου, που αποτυπώνεται και στην εμπορική κίνηση των καταστημάτων του Δήμου μας.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την περασμένη Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2019 και ώρα 20.00μμ παρουσία Αντιδημάρχων της Θέρμης, του Προέδρου της Δημοτικής Κοινότητας Θέρμης κ. Σωτήρη Βογιατζή, της Προέδρου της ΔΕΠΠΑΘ κ. Αθηνάς Παπαδάκη, Περιφερειακών Συμβούλων της Κεντρικής Μακεδονίας, εκπροσώπων του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης, Ομοσπονδιών, Εμπορικών Συλλόγων, Προέδρων Τοπικών Κομματικών Οργανώσεων, Υποψηφίων Δημάρχων, Πολιτιστικών, Χορευτικών, Λαογραφικών, Αθλητικών συλλόγων, των Αποστράτων, της Πολιτικής Προστασίας Θέρμης, της Πνοής Ελπίδας, των ΚΑΠΗ Θέρμης και πολλών μελών της ΕΕΕΘ.


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Comments are closed.

Close Search Window