Ανακοινώσεις, Δελτία Τύπου, Ενημέρωση|

Η Θέρμη τίμησε και φέτος τον Προστάτη Αγιό της. Μετά την ευλογία των άρτων, πλήθος πιστών παρακολούθησε τις εκδηλώσεις που ακολούθησαν προς τιμήν του Αγίου, στον προαύλιο χώρο του Ναού.
Δναμικό ήταν το παρόν για μία ακόμη χρονιά, στις εκδηλώσεις πολιτισμού και παράδοσης  που  επιμελήθηκε όπως κάθε χρόνο και φέτος ο Σύλλογος Γηγενών Μακεδόνων “ Ο Μέγας Αλέξανδρος”.
Το φετινό τιμητικό πρόγραμμα είναι τριήμερο και ξεκίνησε χθες με Λιτάνευση της Ιερής Εικόνας και του Ιερού Λειψάνου του Αγίου Νικολάου και Αρχιερατικό εσπερινό.


Νωρίς σήμερα το πρωί τελέσθηκε Πανηγυρική ιερατική Θεία Λειτουργία, ενώ αμέσως μετά το τέλος της, ακολούθησε το καθιερωμένο Λαϊκό Πανηγύρι με παραδοσιακή μουσική, άφθονο κρασί και ψάρι στον αύλειο χώρο του Ι.Ν. Αγίου Νικολάου Θέρμης. Στο χώρο πωλούνταν γλυκά από τα μέλη του Συλλόγου για την ενίσχυση του ΚΔΑΠ ΜΕΑ Θέρμης. Το παρόν και στις φετινές θρησκευτικές εκδηλώσεις έδωσε ο Δήμαρχος Θέρμης κ. Θεόδωρος Παπαδόπουλος και πλήθος Αρχών του τόπου μας. Σήμερα το απόγευμα θα τελεσθεί Ιερά Παράκληση του Αγίου Νικολαόυ Μύρων της Λυκίας . Ο Προστάτης Άγιος Νικόλαος της Θέρμης μας, να δίνει δύναμη και υγεία σε όλους μας και να μας ταξιδεύει σε ήρεμα νερά,  δείχνοντας σε όλους μας το δρόμο για ένα αισιόδοξο και ελπιδοφόρο αύριο.


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Comments are closed.

Close Search Window
Μετάβαση στο περιεχόμενο