ΣΥΝΤΟΜΕΥΣΕΙΣ:

Σε μία όμορφη και «ζεστή» γιορτή εξελίχθηκε η κοπή πίτας για τη διοίκηση και το προσωπικό του ΝΠΔΔ, «ΚΕΝΤΡΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΝΟΙΑΣ – ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ & ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ του ΔΗΜΟΥ ΘΕΡΜΗΣ», που πραγματοποιήθηκε χθες Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2020. Υπό τον ήχο ζωντανής μουσικής, οι εργαζόμενοι του Νομικού Προσώπου είχαν την ευκαιρία να συναντηθούν όλοι μαζί, να διασκεδάσουν και να ανταλλάξουν ευχές,  σε ένα όμορφο και εγκάρδιο κλίμα.

Ο Πρόεδρος του ΝΠΔΔ κ. Αργύρης Μωραϊτης κατά το σύντομο χαιρετισμό του στο πλαίσιο της εκδήλωσης ευχαρίστηκε το προσωπικό για την ανταποκρισή του στο κάλεσμα της διοίκησης και τη μεγάλη συμμετοχή στην Πρωτοχρονιάτικη εκδήλωσή τους. Επεσήμανε πως εκπροσωπούν μία Κοινωνική Υπηρεσία που με τις δομές της απευθύνεται σε όλες τις ηλικιακές ομάδες και ο μεγάλος αριθμός των δομών αυτών αναμφισβήτητα αποδεικνύουν το κοινωνικό πρόσωπο του Δήμου Θέρμης.


“Η δημοτική αρχή και προσωπικά ο Δήμαρχος κ. Θεόδωρος Παπαδόπουλος, με τη συναίνεση όλων των πολιτικών παρατάξεων επιχορηγεί με ένα πολύ μεγάλο ποσό τη λειτουργία των δομών αυτών και είναι από τους λίγους δήμους στους οποίους συμβαίνει η Κοινωνική Πολιτική να απολαμβάνει τόσο υψηλών παροχών”, τόνισε μεταξύ άλλων ο κ.  Μωραϊτης.
Ολοκληρώνοντας έδωσε την υπόσχεση πως διοίκηση και προσωπικό θα λειτουργούν και θα εργάζονται με όρεξη και πολύ δουλειά, δίνοντας λύσεις στα όποια προβλήματα παρουσιάζονται.
Από την πλευρά του ο Αντιπρόεδρος του ΝΠΠΔΔ κ. Γιώργος Αγγέλου σημείωσε πως η καλή συνεργασία με τις δομές του Νομικού Προσώπου και η καθημερινή επαφή θα συνεχιστεί και ευχήθηκε να είναι δημιουργική και γεμάτη υγεία η νέα χρονιά για όλους.


Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οΑντιδήμαρχος Παιδείας κ. Στέλιος Αποστόλου, οι δημοτικοί σύμβουλοι και μέλη της διοίκησης του ΝΠΔΔ κ.κ. Φανή Χατζηδημητρίου και Ευαγγελία Κούτρη και το μέλος της διοίκησης επίσης, κ. Έλενα Συντάκη.
Τυχερή της βραδιάς υπάλληλος του ΚΔΑΠ Θέρμης η οποία βρήκε το φλουρί και έλαβε το απαραίτητο δώρο που το συνόδευε από τον Πρόεδρο κ. Μωραϊτη.
Ακολούθησε μία ευχάριστη βραδιά γεμάτη κέφι, ζωντάνια, χορό αλλά και τραγούδι.


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Comments are closed.

Μετάβαση στο περιεχόμενο