Ενημέρωση, Ανακοινώσεις, Δελτία Τύπου|

Την καθιερωμένη κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιτας του Πολιούχου Ιερού Ναού της Θέρμης Αγίου Νικολάου, πραγματοποίησε όπως κάθε χρόνο ο Δήμαρχος Θέρμης Θεόδωρος Παπαδόπουλος χθες Κυριακή 1 Ιανουαρίου 2023 στο χώρο εκδηλώσεων του Ναού.

Στο μήνυμά του για το νέο χρόνο που ανέτειλε ο Δήμαρχος Θέρμης ευχήθηκε σε όλους ομόνοια, αγάπη και πάνω από όλα ειρήνη τονίζοντας μεταξύ άλλων: 

«Η αυγή κάθε νέας χρονιάς φέρνει πάντα μήνυμα ελπίδας για ένα καλύτερο μέλλον γεμάτο υγεία, ομόνοια και ειρήνη για όλο τον κόσμο. Καλωσορίζουμε τη νέα χρονιά με πίστη στο καλύτερο που μπορούμε να είμαστε και να πετύχουμε. Οι εικόνες που πέρασαν από μπροστά μας το 2022, μας δημιούργησαν πολλά και ποικίλα συναισθήματα και μας γέμισαν εμπειρίες, οι οποίες θα αποτελέσουν φάρο για να κάνουμε μια νέα αρχή. 

Εύχομαι το 2023 να είναι η χρονιά που η ανθρωπότητα θα επιλέξει την ειρήνη, θα επιλέξει την αξιοπρέπεια, θα επιλέξει την αλληλεγγύη, την ομόνοια και την αγάπη. 

Ας είναι το 2023 η χρονιά που όλοι περιμένουμε. 

Η χρονιά που θα μας φέρει ένα νέο, καλύτερο και ευτυχέστερο μέλλον. 

Εύχομαι από καρδιάς σε όλες και όλους καλή χρονιά με ειρήνη, υγεία, ευδαιμονία, προσωπική και οικογενειακή γαλήνη και πρόοδο». 


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Comments are closed.

Close Search Window
Μετάβαση στο περιεχόμενο