ΣΥΝΤΟΜΕΥΣΕΙΣ:


Με μαθητές της Πέμπτης και Έκτης τάξης  Δημοτικών σχολείων τριών Δήμων της Ανατολικής Θεσσαλονίκης, γέμισε το κλειστό Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο των Βασιλικών ένεκα του σχολικού πρωταθλήματος χάντμπολ, το οποίο πραγματοποιήθηκε το διήμερο Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου και  Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2020.
Αγωνία, χαρά και ικανοποίηση εναλλάσσονταν στα πρόσωπα των παιδιών, καθώς προχωρούσαν οι αγώνες το αθλητικό διήμερο.


Η διεξαγωγή ήταν άψογη και όλα κύλησαν ομαλά για τους περισσότερους από δύο χιλιάδες μικρούς μαθητές των δημοτικών σχολείων των Δήμων Θέρμης, Πανοράματος και Θερμαϊκού.
“Οι σχολικοί αγώνες αποτελούν έναν εξαιρετικό θεσμό, μέσα από τον οποίο οι μαθητές μαθαίνουν τις αξίες και τα ιδανικά του αθλητισμού, που αποτελούν ανεκτίμητα εφόδια για την μετέπειτα ζωή τους, τον οποίο θεσμό φυσικά και υποδεχτήκαμε με χαρά  και φιλοξενήσαμε στις Αθλητικές εγκαταστάσεις του Δήμου Θέρμης”, δήλωσε μεταξύ άλλων ο Αντιπρόεδρος της ΔΕΠΠΑΘ κ. Νικόλαος Λαγός με την ολοκλήρωση του σχολικού Αθλητικού διημέρου.


Η διοργάνωση ήταν εξαιρετική χάρη στις προσπάθειες όλων, της ΔΕΠΠΑΘ, των εκπαιδευτικών και των γυμναστών που φρόντισαν να ληφθούν όλα τα απαραίτητα μέσα για την ασφάλεια των μικρών αθλητών και την ομαλή διεξαγωγή των αγώνων χάντμπολ.


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Comments are closed.

Μετάβαση στο περιεχόμενο