Ανακοινώσεις, Δελτία Τύπου, Ενημέρωση|

kykloi mathisis fwtoΗ νέα πρωτοποριακή εκπαιδευτική ιδέα του Δήμου Θέρμης των Κύκλων Μάθησης στους πολίτες, ΚΥ.ΜΑ,  που όπως είναι γνωστό προέκυψε στο πλαίσιο των εργασιών της Επιτροπής Δια Βίου Μάθησης του Δημοτικού Συμβουλίου, συνεχίζεται αύριο Παρασκευή 24 Νοεμβρίου 2017 με μία νέα θεματική ενότητα.
Συγκεκριμένα η δεύτερη επιμορφωτική συνάντηση των Κύκλων Μάθησης θα αναφέρεται στο θεματικό πλαίσιο ¨Νέες Τεχνολογίες” και θα πραγματοποιηθεί στο 1ο Λύκειο Θέρμης στις ώρα  18.00 το απόγευμα, στην αίθουσα εργαστηρίων πληροφορικής του σχολείου. Να σημειωθεί πως η συμμετοχή των εκπαιδευομένων στα επιμορφωτικά προγράμματα είναι δωρεάν.

Το ΚΥΜΑ  είναι πλέον μια πραγματικότητα στην τοπική μας κοινωνία  και μια πρόκληση για τον Δήμο Θέρμης να επενδύσει στην προοπτική αυτού του εγχειρήματος ” ανέφερε μεταξύ άλλων ο υπεύθυνος κ. Αθανάσιος Σαρακίνος και συμπλήρωσε :  “Ευχαριστούμε τόσο όλους όσους συνέβαλαν για την μέχρι τώρα συστηματική προσπάθεια, όσο και  όσους ήρθαν για πρώτη φορά στην μεγάλη μας ομάδα, εκπαιδευτών-εκπαιδευομένων,και δήλωσαν ότι θα συμμετέχουν στο μακρύ ταξίδι της συνδημιουργίας, μέσα από  τις δράσεις  και τους κύκλους μάθησης.  Οι κύκλοι μας είναι  ανοικτοί σε όλους τους πολίτες για τους πολίτες. Συνεχίζουμε σταθερά και δυναμικά”.


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Comments are closed.

Close Search Window
Μετάβαση στο περιεχόμενο