Ανακοινώσεις, Δελτία Τύπου, Ενημέρωση|

Σε μία ευχάριστη γιορτινή ατμόσφαιρα τα μέλη των ΚΑΠΗ Πλαγιαρίου, έκοψαν την πίτα τους ανταλλάσσοντας ευχές με τις αρχές του τόπου, χθες Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2020. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Πρόεδρος και Αντιπρόεδρος του ΝΠΔΔ κ.κ. Αργύρης Μωραϊτης και Γιώργος Αγγέλου αντίστοιχα, ο Αντιδήμαρχος Παιδείας κ. Στέλιος Αποστόλου, η Δημοτική Σύμβουλος κ. Φανή Χατζηδημητρίου και υπεύθυνη του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Θέρμης, ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας κ. Νίκος Κουλέτας, οι Τοπικοί Σύμβουλοι κ.κ. Σοφία Γιαλαμά, Κώστας Παπαστάθης και Αντώνης Κάϊφας ο Πρόεδρος του ΚΑΠΗ Θέρμης κ. Ανδρέας Βιολιτζής αλλά και πλήθος μελών του ΚΑΠΗ Πλαγιαρίου.

Ο Πρόεδρος του ΝΠΔΔ κ. Μωραϊτης κατά το σύντομο χαιρετισμό του, μεταξύ άλλων σημείωσε πως οι δράσεις και τα προγράμματα ψυχαγωγίας για την Γ΄ ηλικία, θα συνεχιστούν  και  όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, “έχουμε χρέος να είμαστε στο πλευρό των ανθρώπων εκείνων που μας γαλούχησαν μέσα από τις αρχές και τα διδάγματα της ζωής τους, αποτελώντας φωτεινό φάρο στο στίβο της ζωής όλων μας”. Με αισιοδοξία και ενότητα,  θα συνεχίσουμε και τη νέα χρονιά να ξεπερνούμε εμπόδια και να ανοίγουμε νέους δρόμους για τους ανθρώπους της Τρίτης Ηλικίας, με πλήθος δραστηριοτήτων, κρατώντας ένα σημαντικό επίπεδο παροχών για όλα τα μέλη των Κέντρων Ανοιχτής Προστασίας Ηλικιωμένων.

Με την αρωγή και τη βοήθεια φυσικά του Δήμου Θέρμης και προσωπικά του Δημάρχου κ. Θεόδωρου Παπαδόπουλου, που επιχορηγεί το Νομικό Πρόσωπο με ένα σημαντικό ποσό που λίγοι δήμοι το κάνουν, θα καταφέρουμε να συνεχίσουμε να προσφέρουμε στα μέλη των ΚΑΠΗ του δήμου μας και να αναβαθμίζουμε διαρκώς το εύρος της Κοινωνικής μας παρέμβασης, σταθερά και αμείωτα και τα επόμενα χρόνια, έχοντας ως δεδομένο τον σεβασμό που δικαιωματικά αποδίδουμε στην Τρίτη Ηλικία. Και το 2020 προγραμματίζονται ποικίλες δράσεις, με στόχο την ενίσχυση, αλλά και ανακούφιση όλων των μελών των ΚΑΠΗ του Δήμου μας,”, τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Μωραϊτης.

Παράλληλα ο κ. Μωραϊτης ενημέρωσε τους παρευρισκόμενους για την πορεία υλοποίησης των έργων των ασφαλτοστρώσεων  και της αναβάθμισης του Κεντρικού Πάρκου Πλαγιαρίου, καθώς και τα χρονοδιαγράμματα ολοκλήρωσής τους.
Ο Αντιπρόεδρος του ΝΠΔΔ κ. Γιώργος Αγγέλου ευχαρίστησε όλα τα μέλη των ΚΑΠΗ του Δήμου μας, που αγκαλιάζουν σε κάθε χωριό, σε κάθε Κοινότητα τις Πρωτοχρονιάτικες εκδηλώσεις, σημείωσε πως η Γ΄ Ηλικία και τα μέλη των ΚΑΠΗ, αποτελούν προτεραιότητά της Δημοτικής Αρχής και της διοίκησης του Νομικού Προσώπου κι αυτό αντικατοπτρίζει, όπως ξεκαθάρισε, “στάση ζωής και συμπεριφοράς”, μία ξεκάθαρη πολιτική επιλογή που έχουμε υιοθετήσει και τηρούμε πιστά ως Δημοτική Αρχή, παρά τα δύσκολα χρόνια της οικονομικής ύφεσης. Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων κοπής της Πρωτοχρονιάτικης πίτας των Κέντρων Ανοιχτής Προστασίας Ηλικιωμένων του Δήμου Θέρμης ολοκληρώνεται την ερχόμενη Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2020, με την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιτας στο ΚΑΠΗ Καρδίας και ώρα 11:00 το πρωί.


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Comments are closed.

Close Search Window
Μετάβαση στο περιεχόμενο